JBL ArtemioSet, Teljes

Élő táplálék édes- és tengervízi halaknak

25.390 Ft

(27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 1 szett

Kiszállítás május 29., szerda-ig, amennyiben kedd 00:00-ig rendel.

Még 7 darab raktáron

Ingyenes kiszállítás: Magyarország
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • Teljes keltető szett élő táplálékokhoz
 • Biztosítja a díszhalak optimális növekedését
 • Könnyű kezelhetőség

Cikkszám: JBL-6106000, Tartalom: 1 szett, EAN: 4014162610607

Leírás

A JBL ArtemioSet + egy teljes keltető szett élő táplálékokhoz, amely egy keltetőből állvánnyal és egy levegőztető szivattyúból áll. Az eszköz segítségével 24-48 órán belül kikelhetnek a sórákok. Sok fiatal állatnak az artemia nauplii éppen elég kicsi ahhoz, hogy elfogyassza. A frissen kikelt artemia nauplii egy nélkülözhetetlen élő táplálék a sikeres és alacsony veszteségű halneveléshez. A JBL ArtemioPur segítségével ezek a sórák peték könnyen kikeltethetők.

Az állati fehérjetartalom segíti őket az optimális növekedés és az ép immunrendszer elérésében. Azonban még a válogatós halakat, valamint a vadon élő területekről származó halakat is nehéz lehet megetetni - ebben az esetben általában az élő táplálék a választott módszer. A nagyon kicsi, fiatal halakat először egysejtűekkel vagy a JBL NobilFluiddal kell etetni, amíg elég nagyok nem lesznek ahhoz, hogy megbirkózzanak a sórák petékkel. A JBL ArtemioPurt egy speciális sóval (külön kapható) készített 2-3 százalékos oldat-kultúrába kell helyezni, és jól levegőztetni. Az artemia nauplii ezután 24-48 óra elteltével kikel, és megetethető a halivadékkal, vagy edényben tovább nevelhető.

Ebben a speciálisan kialakított, tölcsér alakú inkubátorban az Artemia nauplii hatékonyan és racionálisan szaporodnak, erős szellőzés mellett. Az inkubátor tölcséres formája biztosítja, hogy a tojások ne telepedjenek le az elhalt sarkokban, és optimális kelési eredményt érjenek el. A teljes szett tartalmazza a sórák racionális keltetéséhez szükséges összes alkatrészt:

Modern, tölcsér alakú keltető fedéllel és állvánnyal (falra szerelhető.) Edény és szűrő a nauplia sós oldattól való elválasztásához. Megbízható levegőztető szivattyú és légtömlő az azonnali használathoz.

A tölcsér egy speciálisan kialakított állványban integrált leeresztő szeleppel ellátott inkubátor, amely nagyon egyszerűvé és kényelmessé teszi a sraffozott Artemia nauplii eltávolítását. A fiasítás tölcsérként kialakított formája és az erőteljes szellőzés lehetővé teszi a nauplii maximális kikelési sebességét és ezáltal a fiatal halak lehető leghatékonyabb táplálását.

A teljes szett egyszerűen bővíthető további keltetők csatlakoztatásával (JBL Artemio 1). A fedél átgondolt felépítése lehetővé teszi számos kibővítés működtetését egyetlen légszivattyúval.

Alkalmazás:
Az artemia petéket 2-3 százalékos sóoldatban keltetik. Ez a legjobban a JBL ArtemioSal termékkel működik. A speciális só első táplálékként mikroalgákat és pufferrendszert tartalmaz az optimális pH-érték fenntartásához. A keltetés a JBL ArtemioSetben a leghatásosabb. A speciálisan kialakított edényen és egy levegőztető szivattyún kívül a szett minden szükséges alkatrészt tartalmaz a kényelmes és hatékony keltetéshez. Töltse fel a tartályt 0,5 liter vízzel, és adjon hozzá 10-15 g (2 mérőkanál) JBL ArtemioSal terméket és szükség szerint 1-3 mérőkanál JBL ArtemioPurt. Erős levegőztetés és 25°C körüli hőmérséklet mellett a peték körülbelül 24 óra alatt kikelnek. Ennek megfelelően lassabb, alacsony hőmérsékleten. A levegőztetés feltétlenül szükséges, optimális keltetési eredményt, valamint szükséges oxigénellátást biztosít. A kikelés után kapcsolja ki a levegőztetőt.

A sórákok néhány percen belül összegyűlnek az edény alján, illetve az üres petehéjak a víz felszínén. A tervezett felhasználástól függően a sórákok leszűrhetők és megetethetők a halaival, vagy külön nevelheti őket.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A JBL ArtemioMix ideális ahhoz, hogy a megfelelő mennyiségű, professzionális élő táplálékot saját maga állítsa elő, valamint a fiatal halak számára a lehető legjobb életkezdést biztosítja!

Márka: JBL

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL ArtemioSet, Teljes

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
2 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "ArtemioSet, Teljes" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder