JBL Aquadur

Ásványi anyagok akváriumokhoz

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A JBL Aquadur egy lágyító sós vízkondicionáló az ideális vízértékek beállításához édesvízi akváriumokban.

Természet otthon - halak és növények otthona
A halaknak és a gerinctelenek ugyanolyan jól érezhetik magukat az akváriumban, mint a szabadban. A biotópnak megfelelő akváriumvíz védi az akvárium lakóit. A karbonát-keménységű ásványi anyagok stabilizálják az akváriumvíz pH-értékét, így megakadályozva a savasság csökkenését és a túlzott pH-érték-ingadozást. A karbonát-keménységnek legalább 4-5°dKH-nak kell lennie. Ha az értékek túl alacsonyak, hozzá kell adni a JBL Aquadurt. Ozmózisos víz vagy esővíz használata esetén a JBL Aquadur ásványi anyagok hozzáadásához is alkalmas.

A JBL Aquadur egy ásványi anyag-keverék, amely karbonát-keménység és teljes keménység komponenseket is tartalmaz. A kompozíció sok trópusi víz ioneloszlásán alapul. A JBL Aquadur ideális a karbonát- és a teljes keménység biztonságos növelésére minden lágy vízben. Ez növeli a pufferkapacitást, ami stabilizálja a pH-értéket és megakadályozza a savtartalom veszélyes csökkenését. Más nyomelemek, amelyek nélkülözhetetlenek az akváriumban fontos mikroorganizmusok számára, a JBL Aquadurral kezelt lágy vizet ideális kiindulóvízzé teszik minden édesvízi hal tartásához és tenyésztéséhez.

A JBL vízkondicionáló előnyei
A fontos ásványi sók hozzáadása a karbonát-keménység gyors növekedéséhez és a pH-érték stabilizálásához vezet. A halak védve vannak az ásványi anyag-hiánytól, illetve a szűrőbaktériumok optimálisan dolgoznak. Az állandó vízértékek megakadályozzák a sav csökkenését.

Alkalmazás
A JBL Aquadurral bármilyen lágy víz tetszőleges keménységi fokra állítható, az ápolásra váró hal igényeitől függően. A termék egyaránt alkalmas fordított ozmózisos-, ioncserével lágyított csap- és esővízhez. Ezenkívül a JBL Aquadurral kezelt víz ioneloszlása a legtöbb trópusi hal számára előnyösebb, mint a normál csapvíz.

Adagolás
Egy mérőkanál (kb. 18,75 g) 100 l víz értékét megemeli 2,5°d KH-val és 3,2°d GH-val. A vezetőképesség 210 mikrosiemenssel nő. A termék részletes útmutatóval és számítási táblázattal kerül szállításra.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A JBL Aquadur stabilizálja a vízértékeket a lágyított kiindulási vízben.

Márka: JBL

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL Aquadur

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
5 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

5 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Aquadur" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder