JBL Aqua In-Out

Tisztítás

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A JBL Aqua In Out egy vízcserélő szett a csaphoz való csatlakoztatáshoz, amely alkalmas édes- és tengervízhez. Többé nem kell magával cipelni a bosszantó vödröt.

Egészséges víz - egészséges akvárium
Két hetente, körülbelül egyharmados vízcsere javasolt. A JBL Aqua In Out megkönnyíti a vízcserét, valamint tiszta akváriumvizet biztosít anélkül, hogy egy vödröt kellene magával cipelnie.

Könnyen kezelhető
A vízsugárpumpa a vízcsaphoz van csatlakoztatva. A gömbcsuklós hosszú tömlő a vízsugárpumpával összekötött. A hosszú tömlő másik vége a mellékelt tömlőelzáró szeleppel együtt, illetve egy rövid tömlődarab kapcsolódik a haranghoz. Most a harangot akassza az akváriumba. A vízsugárpumpa zárócsapja és a tömlő zárócsapja nyitott állásban van. A csap teljesen nyitva van, és az elfolyó víz beszívja az akvárium vizét, még akkor is, ha a mosogató magasabban van, mint az akvárium. A szívási folyamat során az akvárium talaját a harang megtisztítja. Az akvárium feltöltéséhez a zárócsapot csatlakoztassa a vízsugárpumpához, és engedjen friss vizet az akváriumba.

Alapos és biztonságos
A vízcsere kényelmesen befejezhető a tömlő zárócsapjának elzárásával.

A kis, kerek keresztmetszete lehetővé teszi a nehezen hozzáférhető helyeken is a tisztítást. A harang szélén található sarok biztosítja a sarkok alapos tisztítását. A beépített védőszűrőnek köszönhetően a halak, garnélarák vagy növények véletlen felszívása nem lehetséges. A szívóerő a tisztítókarommal adagolható.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A jó vízhigiénia elengedhetetlen az állatok jóllétéhez - a JBL Aqua In Out szett segítségével elfeledheti a bosszantó vödrök cipelését - a vízcsere ma már gyerekjáték!

Márka: JBL
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL Aqua In-Out

2 vásárlói vélemény más nyelven

4,8 az 5 csillagból
5 csillag
3 (75%)
4 csillag
1 (25%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

4 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Aqua In-Out" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder