Dupla PlantFix liquid

Akváriumi növényekhez

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Hasonló termékek:

Dupla Hőmérő
Dupla Kalibráló oldat pH 7
Dupla Cube Stand 80
Leírás

A Dupla PlantFix liquid egy gyorsan ható ragasztó vízi növényekhez, valamint alkalmas édesvizes akváriumokban aquascapinghez.

Az akváriumban található egészséges és csodálatos növények nem csak a szem számára káprázatos. Csodálatos növekedésük többek között búvóhelyeket kínál az akvárium lakói számára, illetve értékes oxigénellátóként is szolgál. Különösen az úgynevezett aquascaping esetében, ahol művészi víz alatti tájak jönnek létre. Itt az aquascaper szaktudása mellett megfelelő eszközökre is szükség van.

A PlantFix liquid segítségével a mohák, páfrányok és más epifita növények gyorsan és egyszerűen rögzíthetők, így a legkényesebb víz alatti tájakat is művészien állíthatja össze. Elmúltak azok az idők, amikor a mohákat fáradságosan kötözték ki zsinórokkal és cérnákkal! A PlantFix liquid esetében a Dupla egy olyan termékinnovációt fejlesztett ki, amely lehetővé teszi az akváriumban lévő kövek és gyökerek növényekkel célzottan és pillanatok alatt történő bezöldesítését. A pillanatragasztó használata rendkívül gazdaságos, néhány csepp is elég!

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A Dupla PlantFix liquid segítségével a növények és a mohák gyorsan alkalmazhatók, valamint az akváriumot egy abszolút szemrevalóvá varázsolják!

Márka: Dupla

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Dupla PlantFix liquid

4 vásárlói vélemény más nyelven

4,2 az 5 csillagból
5 csillag
8 (66%)
4 csillag
3 (25%)
3 csillag
1 (8%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

12 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 4 vásárlói vélemény más nyelven.