Dupla Eeze Powder

Kiegészítő táp

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A DuplaRin Eeze egy tápanyagban gazdag, mikronizált méretű táp, amely édes- és tengervizes akváriumokban, minden alacsonyabb rendű állat számára alkalmas kiegészítő tápként.

A DuplaRin Eeze egy kiegészítő táp, amely ideális planktonpótlóként alacsonyabb rendű állatok, például korallok számára, valamint tökéletes azooxanthellae koralloknak, kagylóknak és krinoidoknak tengervizes akváriumokban. 100%-ban Calanus finmarchicusból áll. Ez egy kalanoid copepod, amely nagyon magas omega-3 zsírsav-, valamint SDA-, EPA- és DHA-tartalommal rendelkezik, valamint magas fehérje-hasznosításával egy nélkülözhetetlen energiaszolgáltató az Atlanti-óceán északi részén. A mikronizált, körülbelül 100-250 mikron nagyságú, szárított és részben olajtalanított rákok csemegék a koralloknak és a gerincteleneknek, illetve a tengervízben az azooxantellátok és a nagy polip korallok szükséges planktonpótlói. A Dupla Eeze egy 100%-ban természetes kiegészítő táp, amely természetes ízeinek köszönhetően serkenti az étvágyat és gazdag az anyagcserét támogató emésztőenzimekben. A természetes asztaxantin magas aránya támogatja a színek kibontakozásának javítását és a vitalitást. A Dupla Eeze emellett növeli az ívási hajlamot.

Ajánlott adagolás:
1 adagolókanál 300 liter akvárium vízhez heti 2-3 alkalommal, az állománysűrűségtől függően. Alkalmazás után a csomagolást jól és szorosan lezárva, hűvös és száraz helyen tárolja, illetve a felbontást követő 3 hónapon belül használja fel.

Összetétel:
Calanus finmarchicus, 100%-ban természetes, mikronizált, részben olajtalanított és szárított, mérete kb. 100-250 mikron

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

A Dupla Eeze Powder segítségével nemcsak értékes planktonpótlót kínálhat állatainak, hanem a kezdetektől fogva támogathatja fiatal halait értékes fehérjékkel és zsírokkal az egészséges növekedés érdekében!

Márka: Dupla

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Dupla Eeze Powder

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Eeze Powder" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder