Dupla Basic pH-elektróda szett

Vízteszt

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Dupla Basic pH-elektróda szett, dupla membránnal rendelkezik, valamint édesvizes akváriumok pH-értékének precíz meghatározására szolgál.

A Dupla Basic pH-elektróda szett édesvizes akváriumok pH-értékének hosszú távú és precíz meghatározására szolgál, laboratóriumi minőségben. Az összeköttetés egy BNC-csatlakozón keresztül történik. A Basic pH-elektróda szett minden kereskedelemben kapható, BNC-csatlakozással rendelkező pH-mérő- és szabályozó készülékhez alkalmas. A kalibráció segítségével a pH-mérő- és szabályozó készüléket az elektróda-specifikus paraméterekre állítják be. Az újratölthető Dupla pH-elektróda kettős membránnal csak egy funkcionális láncszem a pH-mérő láncban, amely egy mérő-/vezérlőkészülékből és egy szondából áll. Ezt a két alkatrészt, a szondát (elektródát) és a mérő-/vezérlőkészüléket egymáshoz kell egyeztetni a pontos működés érdekében. Az első használat után a kalibrálást meg kell ismételni, majd később 6 hetente. Ha az elektróda aszimmetriája már nem kalibrálható, a KCL-oldat kicserélhető. Az elektróda tárolásához a védőkupakot megtöltik 3 mólos KCL-oldattal, és óvatosan ráhelyezik az elektróda hegyére. A membrán és az üvegmembrán érzékeny a szennyeződésekre és az algákra. Az eredmény az elektróda lassú reakciója. Tisztítása 4-6 hetente javasolt. Ideális esetben a pH-elektródát sötét helyen rakja az akváriumba, kis vízmozgás mellett. A világos hely az algák növekedéséhez vezethet az elektróda érzékeny üveghegyén. Ha az áramlás túl erős, a mérési eredmények ingadozni fognak. A pH-elektróda egy "double junction” elektróda. Ez kevésbé érzékeny a környezeti hatásokra, mint egy szabványos elektróda.

Tipp
Működtesse a Dupla Basic pH-elektróda szettet egy pH-szabályozóval!

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

A Dupla Basic pH-elektróda szett segítségével professzionálisan, hosszú távon és laboratóriumi minőségben mérheti a pH-értéket!

Márka: Dupla

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Dupla Basic pH-elektróda szett

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "Basic pH-elektróda szett" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: