Dennerle Scaper's Green

Növénytrágya

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Scaper's Green egy nagy teljesítményű trágya aquascapinghez, valamint a hatóanyagok optimális kombinációját tartalmazza az igényes akváriumi növények számára. A trágya különböző kiszerelésekben kapható.

A Scaper's Green segítségével igényes akváriumi növényei számára nagy teljesítményű trágyát kínálhat, amely a hatóanyagok optimális kombinációját tartalmazza. Hosszú távú hatás és többszörösen stabilizált tápanyag jellemzi, illetve zöld leveleket és élénk színeket biztosít az aquascapingben. A Scaper's Green különösen alkalmas sűrű növényesítéshez, sok gyorsan növekvő faj és intenzív világítás (>1 watt/akváriumi víz liter), valamint heti 30-50%-os részleges vízcsere és kevés halállomány esetén. A trágyát különösen magas tápanyagkoncentráció és rövid távú tápanyag-elérhetőség jellemzi. A tápanyagarányokat úgy választottát meg, hogy az összes nyomelemet nagyjából azonos arányban szívják fel a növények. Ez azt jelenti, hogy még hosszan tartó, rendszeres használat mellett sem fordulhat elő az egyes tápanyagok káros felhalmozódása. A Scaper's Green megfelelő adagolásával és használatával kizárhatja a nyomokban előforduló tápanyaghiányt.

Mint minden Dennerle trágya, a Scaper´s Green is nagyon jól stabilizált, ami tartósan stabil hatást jelent. A többi trágya rövid időn belül kioldja a hatóanyagokat, ami a barnás-fekete elszíneződésről ismerhető fel, illetve közben elveszti hatékonyságát. Az algákat a rendszeres trágyázás aktívan szorítja ki, nincs esélyük. Már néhány hét elteltével látható sikert érhet el, ha növényei erőteljesen növekednek és intenzív színeket bontakoztatnak ki. A Scaper´s Green szén-dioxid-trágyázással kombinálva is használható, valamint helyes adagolás és használat esetén abszolút kompatibilis az akvárium minden lakójával, például halakkal, csigákkal, garnélákkal és rákokkal.

Alkalmazás:
Erőteljes növényesítés esetén adjon hetente 100 ml Scaper's Green terméket 100 liter akváriumvízhez, sok fény mellett, valamint hetente összesen 30-50%-os részleges vízcserével. Alacsonyabb növényesítés, gyengébb növekedési feltételek és kevesebb részleges vízcsere esetén csökkentse az adagot 50%-kal. Míg intenzívebb növekedési körülmények (erős fényű akváriumok) és még sűrűbb részleges vízcserék esetén duplázza meg az adagolást. Helyezze a trágyát az akváriumvíz erősen átáramló területére, majd csavarja vissza a kupakot (ne öblítse le akvárium vízzel!) A Scaper's Greent ideálisan használhatja napi trágyaként is. Ezután adagolja a fent javasolt heti adag 1/7-ét.
10-100 liter akvárium víz mellett a Scaper's Green 1,2 mg/l káliumot és 0,15 mg/l vasat biztosít.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A Scaper's Green segítségével egy nagy teljesítményű trágyát vásárolhat meg, ami egyben a maximumot hozza ki a látványból!

Márka: Dennerle

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Dennerle Scaper's Green

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
4 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

4 értékelés

Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "Scaper's Green" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: