Dennerle S7 VitaMix

Növénytrágya

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Az S7 Vitamix egy magas koncentrációjú multivitamin-készítmény vízi növények számára minden édesvizes akváriumhoz. Különféle kiszerelésben kapható.

Az S7 Vitamix segítségével elláthatja akváriumát esszenciális nyomelemekkel és létfontosságú anyagokkal. Gyorsan hozzáadhat tápanyagokat és építőelemeket, valamint kiküszöbölheti a hiánytüneteket. A vitaminok, növényi enzimek és egyéb organikus hatóanyagok folyamatosan regenerálódnak a természetben a természetes napfény segítségével. Ezek a létfontosságú anyagok nemcsak a halak egészségét és színvilágát erősítik, hanem az akváriumi növények növekedését is. Az akváriumban kevés a természetes vitaminforrás. Ráadásul a legtöbb vitamin nem sokáig stabil, vagy gyorsan elfogyasztásra kerül. Fontos szerepet játszik a létfontosságú anyagok pótlása. Az S7 Vitamix multivitamin koncentrátum ezenkívül ellátja a növényeket az összes vitaminnal, nyomelemekkel és más rövid távú, létfontosságú anyagokkal. Azonban az akváriumi halaknak és különösen a szűrő-organizmusoknak is számos ásványi anyagra, nyomelemre és egyéb létfontosságú anyagra van szükségük. Ezek a mikroelemek általában szinte egyáltalán nem találhatók meg a csapvízben, ezért érdemes rendszeresen hozzáadni őket az akváriumvízhez.

Az S7 Vitamix bórt, vasat és mangánt tartalmaz, amelyek támogatják az egészséges és kiegyensúlyozott növekedést, illetve zöld leveleket és intenzíven élénk színeket bontakoztatnak ki. Az S7 Vitamix optimálisan működik a Denner trágyázó rendszerben (V30, E15, S7), és csodálatos növényeket biztosít élénk színű levelekkel.

Mint minden Dennerle trágya, az S7 VitalMix is nagyon jól stabilizált, ami tartósan stabil hatást eredményez. A többi trágya rövid időn belül elveszti a hatóanyagait, ami a barnás-fekete elszíneződésről ismerhető fel, és eközben elvesztik a hatékonyságukat is. Az algákat a rendszeres trágyázás aktívan tartja vissza, így esélyük sincs. Már néhány hét elteltével látható sikert érhet el, ha növényei megfelelően növekednek és intenzív színeket bontakoztatnak ki. Az E15 FerActiv szén-dioxid trágyázással együtt is használható, illetve helyes adagolás és használat esetén abszolút tökéletes az akvárium összes lakója, például a halak, csigák, garnélák és rákok számára.

Alkalmazás:
Hetente egyszer adjon 2 pumpálásnyi S7 VitaMix terméket 100 liter akváriumvízhez.

Az adagolás megváltozik, ha a Perfectplan trágyázó rendszert, Dosator vagy Carbo Elixir Bio termékekkel együtt alkalmazza!

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Az S7 Vitamix segítségével tökéletesen kiegészítheti a trágyázást, és még a fontos szűrőbaktériumokat, sőt a halakat is elláthatja!

Márka: Dennerle

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Dennerle S7 VitaMix

6 vásárlói vélemény más nyelven

4,9 az 5 csillagból
5 csillag
9 (90%)
4 csillag
1 (10%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

10 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 6 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "S7 VitaMix" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder