Dennerle Professional 190 ozmózis rendszer

Tiszta akváriumokhoz

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Dennerle Compact 190 egy komplett rendszer a lágy, tiszta víz előállításához.

A Dennerle Compact 190 ozmózis rendszerrel könnyedén, pillanatok alatt elkészítheti saját ozmózisos vizét! A teljes rendszer azonnal csatlakoztatásra kész, a ¾''-es vízcsap csatlakozással azonnal használhatja. A maximális teljesítmény (névleges teljesítmény) napi 190 liter 25°C és 4,1 bar nyomás mellett. A teljesítmény gyakorlati körülmények között napi 80-185 liter 8-18 °C-on és 3-5 bar nyomáson. A visszatartási arány legalább 95%. Az ozmózisos víz és maradék víz aránya kb. 1:2,5-1:4 (a csapvíz hőmérsékletétől és nyomásától függően). A rendszer modern poliamid/poliszulfon membránnal rendelkezik, aktív szénszűrők védik a klór ellen, a finomszűrő pedig a lebegő anyagok ellen.

Könnyű kezelhetőség
Csatlakoztassa a tömlőt a csaphoz, majd lassan nyissa meg a csapot. A fehér tömlő lágy, nagy tisztaságú ozmózisos vizet szállít. A kék tömlőből a megkeményedett, szennyezett visszamaradó víz a lefolyóba kerül.

A csapvíz különböző okokból kezelésre szorul. Lehet túl kemény vagy túl puha, vagy túl sok káros anyagot tartalmazhat. Ha a víz túl lágy, a folyamat egyszerű: az itt bemutatott keményedési előkészületekkel pillanatok alatt elérhetők a kívánt vízértékek. Ha a víz túl kemény, a választott módszer a fordított ozmózis rendszer.

Az ozmózis a folyadékok koncentrációjának diffúzióval történő kiegyenlítése. Ha két különböző koncentrált folyadékot választ el egy membránnal, amely csak a vízmolekulákat engedi át (féligáteresztő), akkor a víz az alacsony koncentrációjú oldalról a koncentrált szélesség felé áramlik. Ezt a folyamatot a csapvíz nyomásának segítségével megfordítják, ezért nevezik fordított ozmózisnak.

Így működik: a vízmolekulákat a csapvíz nyomása egy műanyag membránon préseli át. A maradék víz ezután tartalmazza az összes összetevőt, például keményítőket, szennyező anyagokat és egyéb molekulákat. A kiáramló ozmózisos vizet vagy csapvízzel kell összekeverni, vagy lágyítósókkal akvarisztikai célra alkalmassá tenni.

Tipp: A maradék vizet felhasználhatja öntözésre!

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A Compact 190 ozmózis rendszerrel csodálatosan kezelheti az akvárium vizét a tenyésztett garnélákok vagy a tengervizes akváriumok számára!

Márka: Dennerle

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Dennerle Professional 190 ozmózis rendszer

2 vásárlói vélemény más nyelven

4,0 az 5 csillagból
5 csillag
2 (66%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
1 (33%)
1 csillag
0 (0%)

3 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Professional 190 ozmózis rendszer" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder