Dennerle Aqua Rico - Catappa Leaves

Vízápoló és tápkiegészítő

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Dennerle Catappa levelek természetes tengeri mandulalevelek, amelyek az édesvizes akváriumok vízápolására használhatók.

A Catappa Leaves segítségével támogathatja a természetes vízápolást az akváriumban, valamint értékes tápkiegészítőt kínálhat harcsák (Ancistrus faj), garnélák és csigák számára. A levelek számos természetes hatóanyagot tartalmaznak, amelyek pozitív hatással vannak a vízre és az állatokra, illetve értékes humin- és fulvosavakat biztosítanak. Támogatják a jó közérzetet, a vitalitást és az ívási hajlamot. A Catappa levelek a siker receptjei az ázsiai akvárium halak tenyésztői és exportőrei számára. A levelek a Terminalia catappa tengeri mandulafa érett, szárított és kézzel szedett levelei, amelyek természetes anyagokat adnak a vízhez, illetve az akváriumi halak már ismerik a természetes élőhelyükről. Az összetevők védik és erősítik a halak nyálkahártyáját és kopoltyúit, valamint a garnélák és a rákok páncélját és kopoltyúit. Emellett támogatják a szervezet védekezőképességét, meggátolják a káros baktériumokat és csökkentik a stresszt. A Catappa Leaves segítségével megelőzheti halai és ikráik gombás megbetegedéseit. Természetes módon növelheti állatai szaporodási sikerét.
A Catappa levelek enyhén savassá teszik az akvárium vizét és stabilizálják a pH-értéket. Emiatt ideálisak új betelepítésekhez, de akár harcsák nyaralási táplálékaként is!

Alkalmazás: Adjon 1 levelet 100 liter akváriumvízhez. Körülbelül 1-2 nap múlva a levelek átitatódnak vízzel és lesüllyednek az akvárium aljára. 2-3 hét elteltével a hatóanyagok felszabadulnak, vagy a levelek elfogyasztásra kerülnek - ilyenkor lehet újat hozzáadni.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

A Catappa levelek az abszolút non-plus-ultrák az akvarisztikában és különösen a tenyésztésben!

Márka: Dennerle

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Dennerle Aqua Rico - Catappa Leaves

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
5 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

5 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Aqua Rico - Catappa Leaves" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder