Back to Nature Malawi 3D hátfal

Sziklafal a Malawi-tóból

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A gondosan részletezett Malawi White 3D hátfalat szintén a Back to Nature tervezte az akváriumokhoz.

A kelet-afrikai hasadékvölgyben található Malawi-tó valódi sziklafala adta az alapötletet. Az akvarisztikában oly népszerű bölcsőszájúhal-félék nagy számban élnek itt. Ezek a halfélék különböző vízzónákban telepednek meg, amit a Malawi hátfal segítségével valósíthat meg akváriumában. A megfelelő kőzetmodulokkal és homokos aljzattal kombinálva a sekély vízben egy átmeneti zónát hozhat létre.

A parthoz közeli sziklabiotópok vagy mélyvízi biotópok is megtervezhetők a Malawi 3D hátfallal és annak lenyűgöző fény-árnyékjátékával. Természetesen a Malawi hátfal terráriumi használatra is kiválóan alkalmas.

A Malawi 3D akvárium hátfalat, akárcsak a Back to Nature többi akváriumi hátterét és modulját, valódi természeti modellek alapján tervezték. Úgy néz ki, mint az időjárás által csiszolt sziklafal. A kelet-afrikai hasadékvölgy tavaiban sok színes bölcsőszájúhal-féle található, amelyek népszerűek az akvarisztikában. Különböző vízzónákban élnek, amelyek az akváriumban is reprodukálhatók.

A megfelelő kőzetmodulokkal és homokos aljzattal kombinálva a sekély vízben egy átmeneti zónát hozhat létre. A Back to Nature Malawi 3D akvárium hátfallal partközeli vagy a Malawi-tó mélyvízi biotópjait is megtervezheti az akváriumban - tökéletes a BtN sziklamodulokkal kombinálva. A hátfal természetesen terráriumi használatra is kiválóan alkalmas.

Szakértőnk, Oliver Knott a következőket ajánlja:
Nem számít, milyen típusú kialakítást választ a bölcsőszájúhal-félék lakta akváriumhoz - a Back to Nature Malawi hátfal segítségével rendkívül izgalmas víz alatti biotópokat tervezhet, lenyűgöző 3D hatással, amelyben halai otthon érezhetik magukat.

Márka: Back to Nature
Kiegészítők

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Back to Nature Malawi 3D hátfal

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Malawi 3D hátfal" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder