Anubias Staurogyne repens CUP

Akvárium növény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A valamivel igényesebb Staurogyne repens Dél-Amerikából származik. Remek megjelenése több, mint kárpótol az erőfeszítésekért. Az 5-10 cm magasra megnövő bokros növény kiválóan alkalmas az akvárium elő- és középső terébe, valamint jól tűri a lágy és közepes keménységű vizet.

A kúszó Staurogyne (Staurogyne repens) nem régóta található meg az akvarisztikában. A Dél-Amerikából származó alacsony növény bokrosan és kompaktan növekszik. Kis levelei világos zöld és közepesen zöld színűek. Rendszeres metszéssel szőnyegnövényként alkalmazható, ha magasabbra hagyja, szép bokros csoportot alakíthat ki. A rendszeres metszés itt is segíthet a Sztaurogyne repens szép elágazásában.

A kúszó Staurogyne növénynek feltétlenül szüksége van CO2- és növényi tápanyagellátásra, hogy sűrűn és intenzíven növekedjen. Gyenge megvilágítás mellett az akvárium növény elhervad, közepes és erős fénynél a levélcsomók szépen és szorosan összeérnek, a növény kompakttá válik. Gondolkodás nélkül, rendszeresen és erőteljesen visszavághatja a kúszó Staurogyne növényt.

Ha csipesszel a levágott hajtásokat néhány centiméter mélyen az akvárium kavicsba vagy talajba szúrja, ott tovább nőnek, és gyökeret hajtanak - így szaporíthatja a Staurogyne repenst.

A csészés növényeket laboratóriumban termesztik. Az úgynevezett in vitro növények steril módon fejlődnek, ezért közvetlenül is használhatók érzékeny állatok, például törpe garnélarákok esetén. Csigák, paraziták, vagy növényvédő szerek nélkül.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A Staurogyne repens a növény akvarisztika igazi gazdagítója. A nagyszerű növény az elő- és a középső térben is kiváló, valamint nagyon jól reagál a visszametszésre.

Származás: Amerika
Nehézségi szint: Normál
Elhelyezés: Előtér, Közép
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Kiegészítők
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Staurogyne repens CUP

4,7 az 5 csillagból
5 csillag
2 (66%)
4 csillag
1 (33%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

3 értékelés

Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "Staurogyne repens CUP" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: