Anubias Rotala sp. 'Colorata' (Indica)

Akvárium növény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A könnyen tartható Rotala 'Colorata' (indica), a színes Rotala Ázsiából származik. A kb. 20-80 cm magasra megnövő akvárium növény kiválóan alkalmas az akvárium középső- és hátteréhez, illetve jól tűri a lágytól a keményig terjedő vizet.

A gyönyörű színű, gyorsan növekvő, ázsiai Rotala 'Colorata' (indica) egy egészen különleges, vörös levelű növény az akváriumhoz. Erős fényben intenzív vörös, narancssárga és rózsaszín színeket mutat. A kis, keskeny levelek hosszú, íves száron teremnek, amelyek aquascaping elrendezésben túlnyúlhatnak.

Az erős színek és a jó növekedés érdekében a színes Rotalának szüksége van szén-dioxiddal történő ellátásra és megfelelő trágyázásra. Erős fényben bontakoznak ki a színek a legjobbak, valamint a növények meglehetősen kompakt módon nőnek. Időnként alaposan le kell metszeni a Rotala 'Colorata' (indica) növényt, hogy megfiatalítsa. Aztán visszanő és nagyon jól néz ki.

Ezt az elegáns, túlnyúló akvárium növényt a visszavágás után könnyedén szaporíthatja: a levágott hajtásokat szúrja be az aljzatba, és hagyja ott gyökeret verni.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A gyorsan növekvő növények, mint például a Rotala 'Colorata' (indica) nagyszerűek az algák ellen - sok tápanyagot használnak fel, és erős veszélyt jelentenek az algáknak. A gyorsan növekvő szárú növények használata nagyon fontos, különösen új betelepítés esetén.

Származás: Ázsia
Nehézségi szint: Normál
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Rotala sp. 'Colorata' (Indica)

1 vásárlói vélemény más nyelven

3,5 az 5 csillagból
5 csillag
2 (50%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
1 (25%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
1 (25%)

4 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Rotala sp. 'Colorata' (Indica)" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder