Anubias Limnophila heterophylla 'sessiliflora'

Akvárium növény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Limnophila heterophylla 'sessiliflora' egy Délkelet-Ázsiából származó igénytelen növény. A kb. 40-50 cm magasra megnövő akvárium növény kiválóan alkalmas az akvárium hátteréhez, valamint jól tűri a lágytól a keményig terjedő vizet.

A Limnophila heterophylla 'sessiliflora' az akvarisztikában egy elterjedt növény, tökéletes kezdőknek számára. A gyorsan növekvő növény eredetileg Délkelet-Ázsiából származik. Gyors növekedésük nagyon hasznos az algák elleni küzdelemben. Meglehetősen könnyű ápolni, illetve felveszi a tápanyagokat az algák elől.

A robusztus növény felfelé növekszik. Gyakori metszéssel jól elágazó, sűrű bokrokat érhet el, a növények nagyon könnyen jól viselik a nyírást és jól reagálnak rá.

A világos zöld, finom levelek ragyognak az akváriumban. Erős fényben a hajtásvégek rozsdabarnává válnak. A növénynek nincs feltétlenül szüksége CO2-trágyázásra, de a CO2 segítségével a növények megerősödnek, a levelek színe világosabbá válik.

Csípjen le körülbelül 10 cm hosszú darabokat a Limnophila heterophylla 'sessiliflora' hajtásvégeiről. Ezeket a darabokat egyszerűen helyezze el egymástól néhány centiméterre a kavicsba vagy a talajba. Ezután új csoportok fejlődnek ki.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Kedveli a Cabomba akvárium növényt gyönyörű, finom szárnyas leveleivel, azonban nincs elég ideje a gondozására? Itt megtalálja a tökéletes alternatívát a Cabomba helyett. Majdnem ugyanúgy néz ki, és könnyebben karbantartható.

Származás: Ázsia
Nehézségi szint: Könnyű
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Termékvideó:

Limnophila heterophylla 'sessiliflora' (DE)

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Limnophila heterophylla 'sessiliflora'

3 vásárlói vélemény más nyelven

4,8 az 5 csillagból
5 csillag
5 (83%)
4 csillag
1 (16%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

6 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 3 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Limnophila heterophylla 'sessiliflora'" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder