Anubias Lilaeopsis brasiliensis CUP

Brazil fű növény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Dél-Amerikából származó, könnyen ápolható brazil fűféle, a Lilaeopsis brasiliensis a lágy és a közepesen kemény vizet kedveli. Az 5-7 cm magasra megnövő pázsitfű tökéletes az akvárium előteréhez.

A brazil fűféle, a Lilaeopsis brasiliensis világos zöld levelei úgy néznek ki, mint a fűszálak. A növény mindössze 5-7 cm magas, ezért különösen alkalmas az akvárium előteréhez és nano akváriumokhoz is.

A közepesen gyors növekedésű Lilaeopsis brasiliensis hajtásokon keresztül szaporodik. Az akvárium előterében a pázsit hamarosan igazán sűrű lesz. A hajtásokat ollóval levághatja, majd átültetheti máshova. A legjobb ezt csipesszel megtenni, mert a brazil fű növény fiatal hajtásai meglehetősen kicsik.

A Lilaeopsis brasiliensis lágy és közepesen kemény vízben növekszik a legjobban. A CO2-trágyázás támogatja növekedésüket, azonban nem feltétlenül szükséges az ellátásukhoz. A brazil fűféle optimálisan és kompakt módon növekszik közepes és erős fény mellett.

A brazil fű növényt csészében az Olibetta üzletben is megvásárolhatja. In vitro laboratóriumban sejtkultúrából nevelték, ezért szennyező anyag- és kártevőmentes. A csészés növényeket habozás nélkül elültetheti az akváriumba, még akkor is, ha érzékeny törpegarnélákat tart benne.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Időnként érdemes kicsit ritkítani a gyepet, mivel a növény szeret több rétegben elkezdeni egymásra nőni, majd elzárni magától a fényt.

Származás: Amerika
Nehézségi szint: Normál
Elhelyezés: Előtér
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Lilaeopsis brasiliensis CUP

1 vásárlói vélemény más nyelven

4,5 az 5 csillagból
5 csillag
1 (50%)
4 csillag
1 (50%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "Lilaeopsis brasiliensis CUP" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: