Anubias Hygrophila corymbosa 'Siamensis'

Akvárium növény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A kevésbé igényes Hygrophila corymbosa 'Siamensis' Délkelet-Ázsiából származik. A 40-60 cm magasra megnövő növény kiválóan alkalmas az akvárium hátterébe, valamint jól tűri a lágytól a keményig terjedő vizet.

Az akvarista hobbiban nagyon népszerű Hygrophila corymbosa 'Siamensis' egy Délkelet-Ázsiából származó klasszikus. A gyorsan növekvő növényt optimálisan használhatja az algák elleni küzdelemben, mivel igénytelen és sok tápanyagot használ fel, amelyek aztán már nem állnak a bosszantó algák rendelkezésére.

Ez a robusztus, gyönyörű akvárium növény meglehetősen magasra nő, ezért ideális a háttérhez. Rendszeres visszametszéssel szépen elágazik, majd bokros és kompakt lesz.

A nagy, széles, világos zöld levelei egyszerűen gyönyörűek, ha finomabb lombozatú vízi növényekkel kombinálja. Ha a Hygrophila corymbosa 'Siamensis' sok fényt kap és jól trágyázott az akváriumban, akkor a hajtásvégek szép bronzszínűvé válnak.

A Hygrophila corymbosa 'Siamensis' CO2-trágyázás nélkül is növekszik, azonban CO2-vel gyorsabban megy, és erősebbnek tűnnek a növények. A jó tápanyagellátottság támogatja a növekedését, illetve közepes és erős fény mellett a színek szebbé válnak, a növekedés pedig kompaktabbá.

A Hygrophila corymbosa 'Siamensis' szaporításához vágja le a körülbelül 10 cm hosszú hajtások hegyét, és szúrja azokat két-három centiméter mélyen az akvárium talajába, egymástól kis távolságra.

A Hygrophila corymbosa 'Siamensis' XL-es változatban online üzletünkben is megvásárolható. Ez különösen akkor hasznos, ha nincs ideje megvárni a növény növekedését.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Különösen azok az akváriumok érzékenyek az algákra, amelyek nem rég telepítettek, valamint amelyekben a növények nem fejlődnek jól. Azt javasoljuk, hogy a bejáratási fázisban használjon igénytelen, gyorsan növekvő növényeket, amelyek közvetlenül az algák elől lopják el a tápanyagokat. A Hygrophila corymbosa 'Siamensis' tökéletes erre a célra.

Származás: Ázsia
Nehézségi szint: Normál
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Hygrophila corymbosa 'Siamensis'

2 vásárlói vélemény más nyelven

4,6 az 5 csillagból
5 csillag
4 (80%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
1 (20%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

5 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Hygrophila corymbosa 'Siamensis'" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder