Anubias Echinodorus tenellus CUP

Akvárium növény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A viszonylag könnyen ápolható Echinodorus tenellus Dél-Amerikából származik. A lágytól a keményig terjedő vizet szereti. A kb. 5-10 cm-re megnövő rozettás növény tökéletes az akvárium előteréhez.

Az Echinodorus tenellust egy új nemzetségbe sorolták, így most Helanthium tenellumnak hívják. 5-10 cm-es magasságával nem nő túl nagyra, ezért nagyon alkalmas az akvárium előteréhez. Világos zöld sűrű levelei gyönyörűek az akváriumban. Sok fényben különösen kompakt módon növekszik, valamint vöröses árnyalatot bontakoztat ki.

Az Echinodorus tenellus hajtásai gyorsan sűrű fűszőnyeget képeznek az akvárium előterében. Levághatja a hajtásokat, majd elültetheti a leánynövényeket. Így szaporítható szuper könnyen.

Az Echinodorus tenellus szereti a gyökértrágyát. A növény gyorsan és sűrűn teremnek. Ha a levelek túl sűrűek, magasabbra nőhetnek.

Az Echinodorus tenellus nagyon jól fejlődik lágy és kemény vízben, extra CO2-ellátással még jobban növekszik, azonban a további széntrágyázás nem követelmény. A közepesen erős fény elegendő.

Itt vásárolhatja meg a Echinodorus tenellust csészében, ami azt jelenti, hogy laboratóriumban, steril körülmények között termesztett. A csészéket közvetlenül az akváriumba helyezheti, mivel teljesen kezeletlenek, illetve nem érintkeztek rovarirtó szerekkel, kórokozókkal vagy kártevőkkel. Így még az érzékeny garnélarákok is biztonságban vannak.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A Echinodorus tenellus növény egy könnyen ápolható gyepnövény az akvárium előteréhez. A hajtásaikat azonban időnként kicsit ritkítani kell, hogy ne nőjenek túl sűrűre és elvegyék egymástól a fényt.

Származás: Amerika
Nehézségi szint: Normál
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Echinodorus tenellus CUP

1 vásárlói vélemény más nyelven

4,5 az 5 csillagból
5 csillag
1 (50%)
4 csillag
1 (50%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Echinodorus tenellus CUP" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder