Anubias Echinodorus palaefolius

Akvárium növény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Az Echinodorus palaefolius könnyen ápolható. Dél-Amerikából származik, valamint szereti a lágy és kemény vizet. A 20-40 cm magasra megnövő rozettás növény tökéletes az akvárium középső- és hátteréhez.

Az Echinodorus palaefolius merev, felálló levélszárral rendelkezik, amelyen a friss zöld, viszonylag nagy levelek ülnek. Gyökerén keresztül veszi fel a táplálékot, ezért tápanyagban gazdag szubsztrátumra van szüksége, amely jó 10 cm vastagságú, hogy a gyökérrendszernek elegendő helye legyen a növekedéshez.

Ez a gyönyörű nagy akváriumi növény tökéletes az akvárium hátteréhez. Meglehetősen terjeszkedő, és egy kis helyre van szüksége. Különösen szép nyitott akváriumokban, ahol a virágzata a vízfelszín fölé nőhet.

A leánynövények, amelyeken keresztül az Echinodorus palaefolius szaporodik, ezeken a virágzatokon ülnek. Ezeket egyszerűen eltávolíthatja és felhasználhatja, ha célzottan szeretné szaporítani az Echinodorus palaefolius növényt.

Az Echinodorus palaefolius ápolása nagyon egyszerű, és nem kerül sok munkába. Gyökereken keresztüli, megfelelő tápanyagellátásra van szüksége, azonban további CO2-trágyázásra nem feltétlenül. Mérsékelt fény mellett is nagyon gyorsan és jól növekszik. Az Echinodorus palaefolius lágy és kemény vízben gond nélkül ápolható.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Az Echinodorus gyönyörű nagy akváriumokban és különösen dél-amerikai stílusú medencékben. Idővel megerősödik, és sok helyre van szüksége, hogy teljes szépségét kibontakoztathassa.

Származás: Amerika
Nehézségi szint: Normál
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Termék videó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Echinodorus palaefolius

3,0 az 5 csillagból
5 csillag
0 (0%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
1 (100%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés