Anubias Echinodorus "El diablo" XL

Akvárium növény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A könnyen kezelhető Echinodorus sp. 'El Diablo' Dél-Amerikából származik, valamint kedveli a lágytól a keményig terjedő vizet. A 20-35 cm magasra megnövő rozettás növény az akvárium középső- és hátterében érzi igazán jól magát.

Az Echinodorus sp. 'El diablo' egy izgalmas fajta, nagyszerű színekkel. A nagy levelek viszonylag hosszú, vékony száron ülnek. Az Echinodorus sp. 'El diablo' körülbelül 20-35 cm magas. Az új hajtások élénkvörösek, a régebbi levelek zöldellnek, de megtartják a vörös foltmintázatot. A levélerek bordó színűek.

Az Echinodorus sp. 'El diablo' a legtöbb tápanyagot a gyökereken keresztül veszi fel, ezért gyökértrágyára van szüksége a megfelelő növekedéshez. A CO2-trágyázás nem feltétlenül szükséges, azonban támogatja a növekedést és a színek kibontakozását. A mérsékelt fény elegendő az Echinodorus sp. 'El diablo' jó növekedéséhez.

Ez a gyönyörű növény tökéletesen illeszkedik az akvárium középső- és hátterébe, ahol nagyszerű színfoltokat nyújt. Az Echinodorus sp. 'El diablo' meglehetősen terebélyesre növekszik, ezért szép, tágas helyet kell biztosítani neki.

A vízfelszín fölé emelkedő virágzaton találhatóak az Echinodorus sp. 'El diablo' leánynövényei, amelyeket egyszerűen eltávolíthat és felhasználhat a növény szaporításához.

Itt is megvásárolhatja az Echinodorust XL növényt. Az XL-es változat lényegesen nagyobb és erősebb, illetve igazán lenyűgöző, egy valódi anyanövény.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Az Echinodorus sp. 'El diablo' például ideális egy diszkosz akváriumban, ahol bőven van hely a kibontakozáshoz. Könnyen elviseli a diszkoszhalak számára szükséges magas hőmérsékletet.

Származás: Amerika
Nehézségi szint: Normál
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Kiegészítők
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Echinodorus "El diablo" XL

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Echinodorus "El diablo" XL" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder