Anubias Cryptocoryne costata

Fehéres vízikehely

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A viszonylag könnyen ápolható Cryptocoryne costata a kereskedelmi forgalomban Cryptocoryne albida néven is megtalálható, valamint a Cryptocoryne crispatula csoportjába tartozik. A fehéres vízikehely eredetileg Mianmarból és Thaiföldről származik, illetve eltűri a lágy és kemény vizet. A 15-20 cm magas, rozetta növény tökéletes az akvárium elő- és középső teréhez.

Keskeny, lándzsás, világos zöld, enyhén hullámos szélű leveleket bontakoztat ki, amelyek egy keskeny, zöld száron ülnek. Ezáltal tökéletes az akvárium előterébe, ahol fellazítja a pázsitot, és akár gyepnövényként is használható.

A Cryptocoryne costata egy gyönyörű akvárium növény, részben fehéres és csavart levelű, belseje szürkésfehér színű és lila pöttyös is lehet. Növekedési szokását tekintve rozetta növény. A CO2- és a jó tápanyag-ellátásnak köszönhetően közepesen erős megvilágítás mellett kicsit gyorsabban növekszik, mint a Low-Tech akváriumokban, illetve jól érzi magát lágy és közepesen kemény vízben. Mivel tápanyagait a gyökereken keresztül is felveszi, az ültetés után azonnal, majd rendszeres időközönként gyökértrágyával kell ellátni.

A Cryptocoryne costata a rozetta alján lévő leánynövényekkel szaporodik. Csak vágja és ültesse el, kész. Nem nehéz, azonban mivel a növény lassan növekszik, türelemre van szükség.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Az Aquarebell Makro Spezial N kiváló alapot kínál a Cryptocoryne costata szép és erőteljes növekedéséhez.

Származás: Ázsia
Nehézségi szint: Könnyű
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Kiegészítők
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Cryptocoryne costata

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Cryptocoryne costata" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder