Anubias Ceratopteris thalictroides

Szumátrai páfrány

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Ceratopteris thalictroides, amely viszonylag könnyen ápolható, valamint a kereskedelemben szumátrai páfrányként található meg, Délkelet-Ázsiából származik, illetve eltűri a lágy és a kemény vizet. A 15-70 cm magasra megnövő rozetta növény tökéletes az akvárium hátteréhez.

A Délkelet-Ázsiából származó szumátrai páfrány a biotópban a rizsföldeken és más iszapos vizekben terem. A rozetta növény rendkívül gyorsan növekszik és meglehetősen nagy. Ennek eredményeként a szumátrai páfrány megfosztja az algákat a táplálékuktól. A Ceratopteris thalictroides növényt elültetheti, vagy hagyhatja szabadon lebegni a vízben.

A finomlevelű szumátrai páfrány nagyon jól érzi magát a lágy és kemény vízben, közepesen fénnyel és CO2-trágyázás nélkül is hihetetlenül gyorsan növekszik. A finom levelek világos zöldek, formái igen változatosak lehetnek.

A filigrán páfrány azon a ponton hajtja ki a leánynövényeket, ahol a levélrozetta kijön a földből. Egyszerűen levághatja és újra elültetheti.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A szumátrai páfrányt nem feltétlenül szükséges elültetni. Friss akváriumhoz a kezdeti időszakban nagyon ajánlottak a gyorsan növekvő akvárium növények, amelyek felfalják a képződő algák alapját. Például egyszerűen hagyhat egy marék szumátrai páfrányt lebegni az akváriumban, amelyet egyszerűen eltávolíthat, amint a többi akvárium növény megtelepedett. Így nem kell semmit kiszednie, és az elrendezés zavartalan marad.

Származás: Ázsia
Nehézségi szint: Normál
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Kiegészítők
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Ceratopteris thalictroides

3,7 az 5 csillagból
5 csillag
1 (33%)
4 csillag
1 (33%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
1 (33%)
1 csillag
0 (0%)

3 értékelés

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Ceratopteris thalictroides" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder