Anubias Anubias sp. 'nangi' CUP

Akvárium növény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A nagyon könnyen ápolható Anubias sp. 'nangi' Afrikából származik. A csak 5-15 cm magasra megnövő epifita kiválóan alkalmas nanoakváriumokhoz, valamint a középső térben lévő gyökerekhez vagy kövekhez, illetve eltűri a lágy és kemény vizet.

Az Anubias sp. 'nangi' egy ritkaság, nehéz megtalálni. Valójában Afrikából származik, azonban a "nangi" két faj hibridje, és kertészetben tenyésztett. A kis, sötét zöld, hosszú hegyű levelek enyhén fényesek. A levél nagyon érdekesen néz ki. A Nangi meglehetősen lassan növekszik, és teljesen könnyen ápolható.

Az Anubias sp. 'nangi' egy tipikus epifita, amelyet nem szabad az akvárium talajába ültetni. Érdemes felkötni, mert a vastag rizóma kavicsban vagy talajban elrothadhat. A Nangi tökéletes gyökerekhez vagy köveken. Ez a kis Anubias nagyon jól illeszkedik a nano akváriumhoz.

Ez az abszolút egyszerű Anubias 'nangi' robusztus, és szinte minden akváriumvízben kijön, csak egy kevés fényre van szüksége a növekedéshez. Az Anubias sp. 'nangi' sügerek által lakott akváriumokhoz is használható, a hal nem igazán fogja megrágcsálni, mert nem ízlik neki.

A Nangi szaporításához vágja le a rizóma egy darabját, amelyen két vagy három levél van. Egy teljes Nangi Anubias nő ki a levágott részből.

A csésze, amelyben az Anubias nangit szállítják, laboratóriumból származik. Ott a növényeket sterilen, algákkal való érintkezés és potenciális paraziták jelenléte nélkül termesztik. Azonnal behelyezhetők az akváriumba, és nem kell előöntözni, közvetlenül a garnélarákok által lakott akváriumba ültethetőek.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Ez a kicsi Anubias nangi egy ritkaság, bár valójában nagyon jól néz ki - így kicsit érthetetlen, hogy nem annyira elterjedt. Epifitaként a legjobb, ha kövekre vagy gyökerekre rögzíti őket. Ha nem akarja kikötözi, csak ragassza fel. Ez tökéletesen működik a JBL ProHaru Rapid gyorsragasztó gél segítségével.

Származás: Afrika
Nehézségi szint: Könnyű
Elhelyezés: Közép
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Kiegészítők
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias sp. 'nangi' CUP

4 vásárlói vélemény más nyelven

4,8 az 5 csillagból
5 csillag
8 (88%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
1 (11%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

9 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 4 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Anubias sp. 'nangi' CUP" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder