Anubias Alternanthera reineckii 'mini' CUP

Mini papagájvirág

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Az Alternanthera reineckii 'Mini' Dél-Amerikából származik, kevésbé igényes, élénk színű, alacsony szárú. A körülbelül 5 cm magasra megnövő növény kiválóan alkalmas az akvárium elő- és középső teréhez, valamint elviseli a lágy és kemény vizet is.

Az Alternanthera reineckii 'Mini' a Dél-Amerikából származó Alternanthera reineckii növény nagyon kicsi termesztett formája. A törpe forma robusztus, valamint nem rendelkezik nagy igényekkel. Ideális az előtérhez, ahol gyönyörű mélyvörös színével kiegészíti a zöld talajtakarót, illetve vizuálisan világosabbá teszi a pázsitot.

A mini papagájvirág közepesen gyorsan növekszik, és a rendszeres metszésre jó elágazással reagál. Ennek eredményeként az Alternanthera reineckii 'Mini' csinos és kompakt bokorrá fejlődik.

Az Alternanthera reineckii 'Mini' kis levelek színei az élénk cseresznyevöröstől, a vörösesbarnáig terjednek. Sok fény mellett, jó tápanyag-ellátás és CO2-trágyázás mellett a növények intenzíven piros színt bontakoztatnak ki. CO2 nélkül is működik, azonban ebben az esetben kicsit halványabbak maradnak és lassabban is nőnek.

A minia papagájvirág igazán könnyen szaporítható, ha levágja a hajtásait, és visszaülteti az akvárium talajába.

A mini papagájvirág itt csészében érhető el, ami azt jelenti, hogy sterilen (in vitro) termesztették a laboratóriumban. A csészékben csak a növény és némi tápfolyadék van, amit ültetés előtt egyszerűen öblítsen le. Nincsenek kártevők és baktériumok, valamint a növényvédő szerek sem hagytak nyomot. Így a növényt habozás nélkül közvetlenül az akváriumba helyezheti, még érzékeny garnélarákok esetén is.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Az Alternanthera reineckii 'Mini' tökéletes kiegészítője az előtérnek. Gyönyörű vörös színük nagyon különleges, kevés ilyen kicsi növénynek van ilyen intenzív cseresznyevörös árnyalata. A mini papagájvirág nano akváriumokban is nagyon szép.

Származás: Amerika
Nehézségi szint: Normál
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Alternanthera reineckii 'mini' CUP

8 vásárlói vélemény más nyelven

4,8 az 5 csillagból
5 csillag
16 (84%)
4 csillag
3 (15%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

19 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 8 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Alternanthera reineckii 'mini' CUP" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder