Tetra Tetratec EasyCrystal Filter Pack 250/300

Szűrőközeg

2.890 Ft

(963 Ft / db, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 3 darab

Kiszállítás december 07., csütörtök-ig, amennyiben ma 09:30-ig rendel.

Még 1 darab raktáron

Pontos szállítás karácsony előtt: Rendeljen legkésőbb dec. 18., H.23:59-ig. Tudjon meg többet

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Kiegészítő szűrőközeg az EasyCrystal belső szűrőhöz
  • 40 literes akváriumtérfogathoz
  • Ideális szűrés mechanikus és bioaktív módszerekkel
  • Gyors, tiszta csere
  • Azonnali használatra kész

Cikkszám: TET-151581, Tartalom: 3 darab, EAN: 4004218151581

Leírás

A Tetra EasyCrystal FilterPack 250/300 a Tetra EasyCrystal belső szűrő kiegészítő szűrőközege, valamint mechanikus és bioaktív szűrésre használható édesvízi akváriumokban, 40 literig.

Az akvárium vizének folyamatos szűrése elengedhetetlen a halak és a növények jóllétéhez. A Tetra szűrőtechnológia biztonságosan lebontja a felesleges tápanyagokat, így folyamatosan jó vízminőséget biztosít. A szűrő minden akvárium szíve, ezért minden biotóphoz illeszkedik. Nemcsak a medence mérete számít, hanem a lakói is. A Tetra minden AquaArt komplett szetthez a megfelelő szűrőt biztosítja az adott akváriumnak megfelelő halállományához. Ha azonban a körülmények megváltoznak, mert a halak szaporodnak, vagy nagyon kicsi állatokat, például törpe garnélarákot költöztet be, előfordulhat, hogy a meglévő szűrőt egy megfelelőbbre kell cserélni. A Tetra különféle eszközöket kínál, amelyek minden lakó és akváriumméret számára alkalmasak.

A Tetra EasyCrystal Filter Pack szűrőpatron egy szűrőközeg a Tetra EasyCrystal belső szűrőben való használatra. A szűrőpatron gyorsan és egyszerűen cserélhető anélkül, hogy tiszta víz lenne a keze. A fehér szűrőgyapjú átveszi a durva előszűrési funkciót. A szűk pórusú finomszűréshez a zöld szűrőgyapjú használható. A praktikus clip-tartónak köszönhetően a patron gyorsan és tisztán cserélhető.

A szűrő szennyezettségének mértéke a víz áramlási sebességével határozható meg. A szűrő típusától függően 14 naponta és 3 havonta meg kell tisztítani, amikor az áramlási sebesség körülbelül a felére csökken. A szűrőanyag kimosásához kézmeleg csapvizet vagy jobb akváriumivizet használjon. Szűrőszivacsok használatakor elég csak kicsavarni azokat. Forró vagy hideg vizet soha ne használjon, mert elpusztítja a hasznos szűrőbaktériumokat. Semmilyen körülmények között ne alkalmazzon tisztítószereket. A Tetra EasyCrystal Filter Pack rendszeres cseréje sokkal egyszerűbb és gyorsabb.

A szállítási csomag 3 db szűrőpatront tartalmaz.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra EasyCrystal Filter Pack segítségével gyorsan és egyszerűen cserélheti ki szűrőpatronjait anélkül, hogy tiszta víz lenne a keze!

Márka: Tetra

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetratec EasyCrystal Filter Pack 250/300

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "Tetratec EasyCrystal Filter Pack 250/300" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: