Tetra PlantaStart

Növénytrágya

2.890 Ft

(144.500 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 12 tabletta

Kiszállítás január 05., péntek-ig

Raktáron ettől: január 03.

Miért tart hosszabb ideig?

Miért tart hosszabb ideig? Ez a termék jelenleg nincs raktáron, azonban hamarosan elérhető lesz. Rendeljen most - a terméket a szállítmány megérkezése után azonnal küldeni fogjuk. Megjegyzés bezárása

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Műtrágya tabletták csodálatos vízinövények számára
  • A frissen ültetett vízinövényeket minden fontos tápanyag-kombinációval látja el
  • Egy értékes növényi hormon segítségével serkenti a növekedést
  • Aktiválja a gyökérképződést
  • Javítja a növekedési teljesítményt ültetés és átültetés során
  • A makrotápanyagok révén erősíti az ellenállást

Cikkszám: TET-146839, Tartalom: 12 tabletta, EAN: 4004218146839

Leírás

A Tetra PlantaStart trágya-tabletták frissen ültetett vagy átültetett vízi növények számára alkalmas az édesvízi akváriumában.

Az akvárium kizárólag egészséges és csodálatos vízinövényekkel válik szemet gyönyörködtetővé. A zöld színük gyakran kiemeli a halak színét. A növények sokfélesége nélkül sok akvárium csupasznak tűnne, valamint hiányoznának a halaknak a búvóhelyei. A növények nemcsak dekorációs elemként szolgálnak, hanem fontos biológiai funkciókat is betöltenek az akváriumban. Oxigénnel dúsítják a vizet, illetve csökkentik a nitrogénvegyületeket. Vannak halak és gerinctelenek is, amelyek egész nap fáradhatatlanul kaparják le a levelekről az egysejtűeket és az algákat. Így a növények egyben tápként is szolgának. A növények egészséges növekedése elsősorban három tényezőn múlik: megfelelő tápanyagokkal rendelkező talaj, elegendő fény és egy szénforrás, amelyet a növények a fotoszintézishez használnak, így biztosítva az akvárium oxigéntartalmát. Az erőteljes növénynövekedés ezért a legjobb módja az algák megelőzésének.

A Tetra Planta Start trágya-tabletták vízi növények számára alkalmas. A frissen ültetett vízi növényeket minden fontos tápanyag-kombinációval célzottan ellátnak. A növekedést egy értékes növényi hormon erősíti, amely aktiválja a gyökérképződést. A Tetra PlantaStart makrotápanyagokkal növeli az ellenálló képességet, valamint a gyökereken keresztül hat.

Alkalmazás:
Adjon 1 tablettát 30 liter akváriumvízhez. Nyomja a tablettát a talajba a gyökerek területén. Ismételje meg az adagolást 4 és 8 hét elteltével.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra PlantaStart segítségével az újonnan ültetett vagy átültetett vízinövények gyorsan elláthatók tápanyagokkal, valamint aktiválható a gyökérképződés.

Márka: Tetra

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetra PlantaStart

1 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "PlantaStart" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: