Tetra NitratMinus Pearls

Nitrát csökkentés

8.250 Ft

(33.000 Ft / l, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 250 ml

Kiszállítás december 01., péntek-ig, amennyiben ma 09:30-ig rendel.

Még 1 darab raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

  • A nitráttartalom tartós csökkentéséhez az új akvárium telepítésekor
  • A fontos algatápanyagok eltávolításra kerülnek, valamint a víz minősége hosszú távon javul
  • Tisztán biológiai nitrátcsökkentés 12 hónapig
  • A vízminőség hosszú távú javulása
  • Az algák növekedése korlátozott
  • Könnyen használható a talajba beépítve

Cikkszám: TET-189188, Tartalom: 250 ml, EAN: 4004218189188

Leírás

A Tetra NitrateMinus Pearls egy granulátum a talaj számára, amelyet a nitráttartalom tartós csökkentésére használnak újonnan telepített édes- és tengervizes akváriumokban.

A szűrőrendszer a vizet nem csak mechanikusan tisztítja. Az ammónia nitráttá alakításához speciális baktériumokra van szükség, amelyek egy megfelelően méretezett szűrőrendszerben bőven találnak helyet. A Tetra SafeStart használatával az akvarista optimális feltételeket teremthet a jó bioaktivitáshoz az akváriumban. Tudományosan megcáfolták azt a széles körben elterjedt véleményt, hogy a Nitrobacter csoportba tartozó baktériumok főként nitrifikáló baktériumokként működnek az akváriumban. A halakra is nagyon káros ammóniát a Nitrospira és Nitrosomonas nemzetséghez tartozó baktériumok bontják le. A mikrobiológia legújabb eredményei végül a SafeStart termékfejlesztéséhez vezettek, melyben a Tetra Bactozym optimális feltételeket biztosít ezen fontos baktériumok megtelepedéséhez. Minden felületet egy baktériumot elősegítő biofilmmel borít be, amelyen nitrifikáló baktériumok fejlődhetnek ki. A Tetra Biocoryn kiegészíti ezeket a termékeket.

A Tetra NitrateMinus Pearls az újonnan felállított édes- és tengervizes akváriumok nitráttartalmának tartós csökkentésére szolgál. A granulátum a talajoz keveredve, a baktériumok által folyamatosan lebontva, tisztán biológiai nitrátcsökkentést biztosít akár 12 hónapig, ami a vízminőség hosszú távú javulását eredményezi. Az algák növekedését jelentősen korlátozza a tápanyag-kivonás. Az akváriumi körülményektől függően a nitráttartalom 40-50 mg/l-rel csökkenthető. A Tetra NitrateMinust 12 havonta újra kell adagolni, és a hatásmechanizmus erősítése érdekében bármikor akár kétszeres mennyiség is hozzáadható.

Alkalmazás:
A Tetra NitrateMinus Pearls terméket a mellékelt használati útmutató szerint dolgozza a talajba. Az utóadagolás akár kétszerese is bármikor lehetséges. A nitráttartalom rendszeres ellenőrzése pl. Tetra Nitrát teszttel javasolt.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra NitrateMinus Pearls segítségével a nitrátok csökkenthetők és szabályozhatók az újonnan felállított édes- és tengervizes akváriumokban akár 12 hónapig.

Márka: Tetra

Tetra NitratMinus Pearls Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetra NitratMinus Pearls

2 vásárlói vélemény más nyelven

3,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (50%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
1 (50%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "NitratMinus Pearls" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: