Olibetta Discus Sand Rio Tefé - Piros

diszkoszhalhoz

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Ez a diszkosz-akváriumokhoz való természetes, speciális táptalaj az optimális 0,7-1,2 mm-es szemcsemérettel rendelkezik. A diszkoszhal nagyon jól érzi magát ezen a homokos táptalajon. Választhat a különböző természetes színek közül.

A diszkosz-akváriumokban lévő halak biztonsága érdekében ezt a vonzó, rendkívül tiszta homokot többször átmossák, majd tűzzel szárítják, hogy ne érje kellemetlen meglepetés. A homokszemek szélei lekerekítettek, hogy az akvárium lakói ne sérülhessenek meg.

Ez az Olibetta homok egy tisztán természetes termék. PH-semleges, valamint nem teszi keménnyé az akvárium vizét, amely a lágy vizet kedvelő diszkoszhalak számára rendkívül fontos. A termék lehetővé teszi, hogy akváriumát tökéletesen és egyben nagyon stílusosan rendezze be a halak számára. A növények nagyon jól fejlődnek a finom akváriumi kavicsban, mivel nem keményedik meg, így mindig elegendő tápanyag jut el a növény gyökereihez.

A tökéletes optikai hatás mellett egy nagyméretű természetes szűrő is, amely biológiailag működik és lebontja a szennyező anyagokat. A természetes kavicsot a nagy tisztaság ellenére használat előtt alaposan le kell öblíteni hideg vízzel, hogy eltávolítsa a szállításból eredő kopást és port.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:

Ideális diszkosz-akváriumokhoz. Ezáltal stílusos megjelenést kölcsönözhet a medence számára, ugyanakkor figyelembe veheti az akváriumi halak igényeit. A természetes homok festetlen, nem teszi keménnyé a vizet, és különösen alkalmas ültetett diszkosz-akváriumhoz. Rendkívül tiszta, többször átmosott és tűzben szárított.

Márka: Olibetta

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Olibetta Discus Sand Rio Tefé - Piros

5 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
6 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

6 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 5 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Discus Sand Rio Tefé - Piros" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder