JBL Nano-Crusta 15ml, 15 ml

Ápoló termék

1.721 Ft 2.160 Ft -20%

(114.733 Ft / l, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 15 ml

Kiszállítás április 23., kedd-ig, amennyiben hétfő 00:00-ig rendel.

Még 3 darab raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • Vízkondicionáló szer gerincteleneknek a nanoakváriumhoz
 • Telepítésnél és vízcserénél
 • Támogatja a jó közérzetet és az egészséges vedlést
 • Támogatja a garnélarák színességét

Cikkszám: JBL-2310700, Tartalom: 15 ml, EAN: 4014162231079

Leírás

A JBL Nano-Crusta egy ápoló termék gerinctelen állatok, például törpe garnélák és rákok számára nanoakváriumokhoz.

Az akvárium vizét újbóli telepítéskor, részleges vízcserekor, valamint gyógyszerek alkalmazása után ápolni kell. A csapvíz szintén agresszív, illetve nehézfémeket, például rezet, cinket és ólmot tartalmaz. Annak érdekében, hogy a víz alkalmas legyen a garnélák számára, ezek, valamint a klór vagy a klóramin nem lehetnek jelen. A JBL Nano-Crusta természetes módon kezeli a vizet. A veszélyes szennyező anyagokat semlegesíti, és természetes anyagokat ad hozzá. A JBL Nano-Crusta természetesen, vegyszerek használata nélkül tisztít, valamint kristálytiszta és természetesen tiszta akváriumvizet biztosít.

Az egészséges víz egészséges állatokat jelent: az ápolószer a montmorillonit agyagásványnak köszönhetően támogatja a rákok és a garnélák jóllétét és egészséges vedlését. A színek teltebbek: a JBL Nano-Crusta elősegíti a tiszta és kifejezőbb színek kialakulását. A mikrofinomságú, természetes ásványi anyagok a vízben eloszlanak, és speciális felületi szerkezetüknek köszönhetően nagyszámú nemkívánatos anyagot, színezőanyagot, szemcsét és baktériumot kötnek meg. Az egész akvárium gyakorlatilag egy óriási szűrővé válik

A kifejezetten kis akváriumokhoz kifejlesztett JBL Nano sorozat ügyel a nanoakváriumok speciális igényeire, illetve lehetővé teszi a lakók fajnak megfelelő ellátását. Bár a kis akváriumokra elvileg ugyanazok a biológiai előírások vonatkoznak, mint a nagy testvéreikre, az ápolásuk mégis különös figyelmet igényel. A kis vízmennyiség miatt nagyon gyorsan kialakulhatnak egyensúlyhiányok, ami elkerülhető a JBL Nano sorozat speciális ápoló- és táptermékeivel.

Alkalmazás
Használat előtt jól rázza fel! Hetente 1 csepp/2 liter víz

A vízkondicionálót mindig egy órával a bakteriális indítószerek használata előtt kell bevetni. A fedél belsejében található mérőskálának köszönhetően a helyes adagolás gyerekjáték. Az alkalmazása minden új telepítéshez és minden vízcseréhez alkalmas. A használat során fellépő kezdeti zavarosság mutatja a hatékonyságot, 2-24 óra múlva ismét eltűnik, és a víz kristálytiszta lesz.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Természetes vízkezelés vegyszerek használata nélkül - kifejezetten garnélák és rákok számára!

Márka: JBL

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL Nano-Crusta 15ml

Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "Nano-Crusta 15ml" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder