JBL FilterStart, 10 ml

Folyékony baktériumok

2.160 Ft

(216.000 Ft / l, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 10 ml

Kiszállítás április 18., csütörtök-ig, amennyiben szerda 00:00-ig rendel.

raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • A szűrő biológiai indításához
 • Új telepítéskor
 • A szűrő tisztítása és gyógyszeres kezelés után

Cikkszám: JBL-2518200, Tartalom: 10 ml, EAN: 4014162251824

Leírás

A JBL FilterStart folyékony élő tisztítóbaktériumok, amelyek aktiválják az új és megtisztított szűrőket az édes- és tengervizes akváriumokban. A halaknak és a gerinctelen állatoknak ugyanolyan jól kell érezni magukat az akváriumban, mint a természetben. Ezért készítse elő az akvárium vizét a biotópnak megfelelően, és ezzel védje meg az akvárium lakóit. Új telepítéshez és részleges vízcseréhez az akváriumnak hasznos baktériumokra van szüksége az akvárium vizének biológiai tisztításához és a szennyező anyagok gyors lebontásához. A JBL FilterStart aktiválja az új szűrőanyagot, a megtisztított szűrőket, valamint a szűrőket a gyógyszerhasználat után. Tiszta vizet, illetve az ammónium/ammónia és a nitrit gyors lebontását biztosítja. A JBL FilterStart új telepítések, vízcserék és halmegbetegedések esetén is alkalmazható. Ez a baktériumindító rendkívül aktív, jótékony élő baktériumokat tartalmaz, amelyek gyorsan semlegesítik a szennyező anyagokat, halürüléket és egyéb hulladékokat

Az akvárium stabil egyensúlya jelentősen hozzájárul az ápolt halak egészségéhez, és különösen az érzékeny akváriumlakók profitálnak az alacsonyabb ingadozásból. A JBL FilterStart csökkenti a váltakozó vízparaméterek miatti halveszteséget és a biotópnak megfelelő környezetet teremt.

A JBL Denitrol és a JBL FilterStart használatakor (15 perccel a JBL Biotopol hozzáadása után) nagy mennyiségű baktérium adódik a vízhez. Amikor az első halat másnap betelepíti, ezek a baktériumok is táplálékhoz jutnak, és elkezdenek szaporodni. Ez biztosítja, hogy már a kezdetektől fogva elegendő baktérium legyen jelen, és ne jelentsen az ammónium/ammónia, sem a nitrit problémát.

A vízkondicionálót mindig egy órával a bakteriális indítószerek használata előtt kell bevetni.

Alkalmazás
Nedvesítse meg a szűrőmasszákat akváriumvízzel és a palack tartalmát erőteljesen rázza fel, majd a teljes tartalmát egyenletesen oszlassa el a szűrőmasszákon, végül helyezze üzembe a szűrőt.

Fontos!
A tisztítóbaktériumok védelme érdekében a friss csapvizet legalább egy órával azelőtt JBL Denitrollal kell kezelni, MIELŐTT a JBL FilterStartot használná!

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A JBL FilterStart az új szűrőanyagot és a megtisztított szűrőket új tisztítóbaktériumokkal aktiválja, ezáltal biztosítva az optimális vízparamétereket.

Márka: JBL

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL FilterStart

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
6 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

6 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "FilterStart" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder