JBL Clearol, 500ml

Vízkondicionáló

9.300 Ft

(18.600 Ft / l, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 500ml

Kiszállítás június 17., hétfő-ig

Raktáron ettől: június 14.

Miért tart hosszabb ideig?

Miért tart hosszabb ideig? Ez a termék jelenleg nincs raktáron, azonban hamarosan elérhető lesz. Rendeljen most - a terméket a szállítmány megérkezése után azonnal küldeni fogjuk. Megjegyzés bezárása

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • Víztisztító édesvízi és vízi teknősök számára
 • Megszünteti a mikrofinom zavarosságot és a lebegő részecskéket
 • Megköti a bakteriális zavarosságot
 • Tisztítja az akvárium vizét

Cikkszám: JBL-2303300, Tartalom: 500 ml, EAN: 4014162230331

Leírás

A JBL Clearol egy víztisztító a mikrofinom zavarosságok eltávolításához édesvízi és teknős lakta akváriumokban. Különböző kiszerelésben kapható.

A JBL problémamegoldóit speciálisan a víz zavarossága ellen fejlesztették ki. Az akvárium vizét az akvárium lakóira nézve káros mellékhatások nélkül tisztítják. Megszűnnek a mikrofinom zavarosságok, amelyek egy részét még a szűrő sem fogja fel, mint pl. a legfinomabb lebegő részecskék, amelyek fehér zavarosságot, vízvirágzást (zöld zavarosság) és bakteriális zavarosságot okoznak. A zavaros anyag lesüllyed a fenékre, és ott a szűrő által eltávolításra kerül. A JBL Clearol használatakor a szűrőt gyakrabban kell tisztítani, hogy eltávolítsa az ott megrekedt zavaros anyagot. Az egészséges víz egészséges halat jelent: A JBL Clearol támogatja a jóllétet és optimalizálja a víz minőségét minden lakó számára.

Természetes hatás
A mikrofinomságú, természetes ásványi anyagok a vízben eloszlanak, és speciális felületi szerkezetüknek köszönhetően nagyszámú nemkívánatos anyagot, színezőanyagot, szemcsét és baktériumot kötnek meg. Az egész akvárium gyakorlatilag egy óriási szűrővé válik. Ez természetes módon tisztítja a vizet, illetve támogatja a halak és kisebb állatok jóllétét. A keletkező kezdeti zavarosság 2-24 óra múlva eltűnik, és a víz kristálytiszta lesz.

Alkalmazás
Hetente 10 ml/40 l víz, használat előtt erősen rázza fel a palackot, majd azonnal használja. A terméket jó vízmozgású helyen kell az akváriumba önteni. Az alkalmazása nem javasolt 6 alatti pH-értékkel és 5°d alatti karbonát-keménységgel rendelkező akváriumokban, mert ellenkező esetben fennáll a savas összeomlás veszélye.

Tipp
A JBL UV-C víztisztító használata javasolt a makacs zöld (lebegő algák) és a bakteriális zavarosság ellen, amely 3 nap után sem tűnik el.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Kristálytiszta víz és élettel teli halak! A JBL Clearol segítségével megkötheti és biztonságosan eltávolíthatja a zavarosságot!

Márka: JBL

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL Clearol

6 vásárlói vélemény más nyelven

4,9 az 5 csillagból
5 csillag
6 (85%)
4 csillag
1 (14%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

7 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 6 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "Clearol" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder