JBL Biotopol, 625ml Refill

Vízkondicionáló

5.620 Ft

(8.992 Ft / l, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 625ml Refill

Kiszállítás június 27., csütörtök-ig, amennyiben szerda 00:00-ig rendel.

raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • Alkalmassá teszi a csapvizet a halak számára
 • Semlegesíti a nehézfémeket
 • Aloe verával

Cikkszám: JBL-2300700, Tartalom: 625 ml, EAN: 4014162230072

Leírás

A JBL Biotopol egy vízkondicionáló édesvízi halak, teknősök és gerinctelenek számára. Lehetőleg olyan jól érezzék magukat az akváriumban, mint a természetben.

A JBL Biotopol az akvárium vizét a biotópnak megfelelően készíti elő, így védve az akvárium lakóit. A tiszta akváriumvíz optimális vízminőséget jelent. Az akvárium vizét újbóli telepítéskor, részleges vízcserekor és gyógyszeres kezelés után ismét ápolni kell. A csapvíz szintén agresszív, illetve nehézfémeket, például rezet, cinket és ólmot tartalmaz. Annak érdekében, hogy a víz alkalmas legyen halak számára, nem tartalmazhat klórt vagy klóramint.

A speciális vízkondicionálók semlegesítik ezeket az anyagokat, és ennek megfelelően készítik elő az akváriumvizet. A JB Biotopol az aloe verának köszönhetően védi a nyálkahártyát, a kopoltyúkat, a bőrt és az uszonyokat. Az aloe vera emellett óvja és erősíti a halakat a stressz ellen, például az áthelyezéssel vagy vízcserével kapcsolatos stressz ellen. A B-vitamin komplex csökkenti a megbetegedések kockázatát.

A kelátképzők közé tartoznak a nehézfémek, ezek az agresszív anyagok a következő részleges vízcserével automatikusan eltávolítódnak. A JBL Biotopol a klórt ártalmatlan kloriddá alakítja át, és eltávolítja a veszélyes klóramint.

A veszélyes szennyező anyagokat semlegesítik, valamint természetes anyagokat adnak hozzá. A vízkondicionálót mindig egy órával a bakteriális indítószerek használata előtt kell bevetni. A fedél belsejében található mérőskálának köszönhetően a helyes adagolás gyerekjáték.

Alkalmazás
Adjon 10 ml terméket 40 liter akváriumi vízhez, és ennek megfelelően állítsa be a nagyobb mennyiséghez. Amikor a vizet cseréli, a JBL Biotopolt a víz eltávolítása után öntse az akváriumba, majd adja hozzá a cserevizet.

Szállítási csomag:
1 vízkondicionáló akváriumokhoz

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A biotópoknak megfelelő akváriumvíz lehetséges - a JBL Biotopolnak köszönhetően! Az agresszív csapvíz és a vele kapcsolatos problémák a múlté!

Márka: JBL

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL Biotopol

10 vásárlói vélemény más nyelven

4,9 az 5 csillagból
5 csillag
25 (92%)
4 csillag
2 (7%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

27 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 10 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "Biotopol" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder