JBL Artemio 2, Edény

Artemio alkatrész

3.880 Ft

(27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 1 db

Kiszállítás május 23., csütörtök-ig, amennyiben szerda 00:00-ig rendel.

Még 2 darab raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • Tökéletesen passzol
 • A JBL Artemiohoz
 • Eredeti gyűjtőedény

Cikkszám: JBL-6106200, Tartalom: 1 darab, EAN: 4014162610621

Leírás

A JBL Artemio 2 Edény a JBL ArtemioSet alkatrésze. A tökéletesen illeszkedik a JBL Szűrőkhöz (külön megvásárolható JBL Artemio3 néven), így a sórákok közvetlenül kiszűrhetők és a halivadék számára adhatók.

Sok fiatal állatnak az artemia nauplii éppen elég kicsi ahhoz, hogy elfogyassza. A frissen kikelt artemia nauplii egy nélkülözhetetlen élő táplálék a sikeres és alacsony veszteségű halneveléshez. A JBL ArtemioPur segítségével ezek a sórák peték könnyen kikeltethetők. Az állati fehérjetartalom segíti őket az optimális növekedés és az ép immunrendszer elérésében. Azonban még a válogatós halakat, valamint a vadon élő területekről származó halakat is nehéz lehet megetetni - ebben az esetben általában az élő táplálék a választott módszer. A nagyon kicsi, fiatal halakat először egysejtűekkel vagy a JBL NobilFluiddal kell etetni, amíg elég nagyok nem lesznek ahhoz, hogy megbirkózzanak a sórák petékkel.

A JBL ArtemioPur-t speciális sóval, például JBL ArtemioSal-lal (külön beszerezhető) készített 2-3 százalékos tenyészoldatba helyezzük, és jól levegőztetjük. Az Artemia nauplii ezután 24-48 óra elteltével kikel, és etethető az ivadékkal, vagy tenyésztartályban nevelhető.

A sórákok hatékonyan és racionálisan szaporodnak a JBL ArtemioSet speciálisan kialakított, tölcsér formájú, levegőztetővel rendelkező keltetőben. A keltető tölcséres formája biztosítja, hogy a peték ne az elhalt sarkokban telepedjenek meg, így optimális kikelési eredményt elérve. A tölcsér egy speciálisan kialakított állványba integrált, leeresztő szeleppel ellátott keltető, amely nagyon egyszerűvé és kényelmessé teszi az artemia nauplii eltávolítását.

Igény esetén az összeszerelt keltető bajonettel egy másik állványra is helyezhető. A légvezeték tovább vihető egyik keltetőből a másikba. Ez a praktikus légvezető berendezés biztosítja, hogy több keltetőt is fel lehessen állítani különböző időpontokban, ezáltal hatékonyan táplálva a válogatós halakat.

Alkalmazás:
Az artemia petéket 2-3 százalékos sóoldatban keltetik. Ez a legjobban a JBL ArtemioSal termékkel működik. A speciális só első táplálékként mikroalgákat és pufferrendszert tartalmaz az optimális pH-érték fenntartásához. A keltetés a JBL ArtemioSetben a leghatásosabb. A speciálisan kialakított edényen és egy levegőztető szivattyún kívül a szett minden szükséges alkatrészt tartalmaz a kényelmes és hatékony keltetéshez. Töltse fel a tartályt 0,5 liter vízzel, és adjon hozzá 10-15 g (2 mérőkanál) JBL ArtemioSal terméket és szükség szerint 1-3 mérőkanál JBL ArtemioPurt.

Ennek megfelelően lassabb, alacsony hőmérsékleten. A levegőztetés feltétlenül szükséges, optimális keltetési eredményt, valamint szükséges oxigénellátást biztosít. A kikelés után kapcsolja ki a levegőztetőt. A sórákok néhány percen belül összegyűlnek az edény alján, illetve az üres petehéjak a víz felszínén. A tervezett felhasználástól függően a sórákok leszűrhetők és megetethetők a halaival, vagy külön nevelheti őket.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A praktikus gyűjtőedény hatékony és közvetlen szűrést tesz lehetővé az élő táplálék eltávolításához.

Márka: JBL

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL Artemio 2, Edény

Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "Artemio 2, Edény" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder