JBL Artemio 1, Bővítés

Kibővítéshez

14.690 Ft

(27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 1 db

Kiszállítás június 14., péntek-ig

Raktáron ettől: június 13.

Miért tart hosszabb ideig?

Miért tart hosszabb ideig? Ez a termék jelenleg nincs raktáron, azonban hamarosan elérhető lesz. Rendeljen most - a terméket a szállítmány megérkezése után azonnal küldeni fogjuk. Megjegyzés bezárása

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • Edény légszivattyú nélkül
 • Az ArtemioSet kibővítéséhez
 • Az Artemia egy nélkülözhetetlen élő táplálék

Cikkszám: JBL-6106100, Tartalom: 1 darab, EAN: 4014162610614

Leírás

A JBL Artemio 1 egy keltető légszivattyú és tömlő nélkül az ArtemioSet kibővítéséhez, amellyel az artemia nauplii 24-48 órán belül kikeltethető. Sok fiatal állatnak az artemia nauplii éppen elég kicsi ahhoz, hogy elfogyassza. A frissen kikelt artemia nauplii egy nélkülözhetetlen élő táplálék a sikeres és alacsony veszteségű halneveléshez. A JBL ArtemioPur segítségével ezek a sórák peték könnyen kikeltethetők.

Az állati fehérjetartalom segíti őket az optimális növekedés és az ép immunrendszer elérésében. De még a finnyás halakat, valamint a vadon élő fogási területekről származó halakat is nehéz lehet etetni – itt általában az élő táplálék a választott módszer. A nagyon kicsi fiatal halakat először protozoákkal (paramecium) vagy JBL NobilFluiddal kell etetni, amíg elég nagyok lesznek ahhoz, hogy megbirkózzanak az Artemia nauplii-vel. A JBL ArtemioPur-t speciális sóval, például JBL ArtemioSal-lal (külön beszerezhető) készített 2-3 százalékos tenyészoldatba helyezzük, és jól levegőztetjük.

Az Artemia nauplii ezután 24-48 óra elteltével kikel, és etethető az ivadékkal, vagy tenyésztartályban nevelhető.

Ebben a speciálisan kialakított, tölcsér alakú inkubátorban az Artemia nauplii hatékonyan és racionálisan szaporodnak, erős szellőzés mellett. Az inkubátor tölcséres formája biztosítja, hogy a tojások ne telepedjenek le az elhalt sarkokban, és optimális kelési eredményt érjenek el.

A tölcsér egy speciálisan kialakított állványban integrált leeresztő szeleppel ellátott inkubátor, amely nagyon egyszerűvé és kényelmessé teszi a sraffozott Artemia nauplii eltávolítását. A fiasítástartó tölcsérként kialakított formája, valamint az erőteljes szellőztetés (levegőztető szivattyú külön kapható vagy a JBL ArtemioSet+-ban) lehetővé teszi a nauplii maximális kikelési sebességét és ezáltal a fiatal halak lehető leghatékonyabb etetését.

Igény esetén az összeszerelt inkubátor bajonettel egy másik állványra is rögzíthető. A levegővezeték tovább mozgatható egyik inkubátorból a másikba. Ez a praktikus levegőtágulási berendezés biztosítja, hogy több inkubátort is fel lehessen állítani különböző időpontokban, hogy az érzékeny fiatal halakat hatékonyan és hézagmentesen táplálják.

Alkalmazás:
Az artemia petéket 2-3 százalékos sóoldatban keltetik. Ez a legjobban a JBL ArtemioSal termékkel működik. A speciális só első táplálékként mikroalgákat és pufferrendszert tartalmaz az optimális pH-érték fenntartásához. A keltetés a JBL ArtemioSetben a leghatásosabb. A speciálisan kialakított edényen és egy levegőztető szivattyún kívül a szett minden szükséges alkatrészt tartalmaz a kényelmes és hatékony keltetéshez. Töltse fel a tartályt 0,5 liter vízzel, és adjon hozzá 10-15 g (2 mérőkanál) JBL ArtemioSal terméket és szükség szerint 1-3 mérőkanál JBL ArtemioPurt. Erős levegőztetés és 25°C körüli hőmérséklet mellett a peték körülbelül 24 óra alatt kikelnek. Ennek megfelelően lassabb, alacsony hőmérsékleten. A levegőztetés feltétlenül szükséges, optimális keltetési eredményt, valamint szükséges oxigénellátást biztosít. A kikelés után kapcsolja ki a levegőztetőt.

A sórákok néhány percen belül összegyűlnek az edény alján, illetve az üres petehéjak a víz felszínén. A tervezett felhasználástól függően a sórákok leszűrhetők és megetethetők a halaival, vagy külön nevelheti őket.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A JBL ArtemioSet az Artemio 1 segítségével tetszőlegesen bővíthető, hogy még hatékonyabban láthassa el a halivadékait!

Márka: JBL

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL Artemio 1, Bővítés

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
2 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "Artemio 1, Bővítés" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder