Anubias Vesicularia montagnei "Christmas moss" CUP

Karácsony moha

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A nagyon könnyen ápolható vízimoha, a Vesicularia montagnei Ázsiából származik. A karácsony moha mindössze 2-5 cm magasra nő meg, tökéletes a gyökereken és a sziklákon az elő- és a középső térben, illetve eltűri a lágy és kemény vizet.

Az Ázsiából származó karácsony moha, Vesicularia montagnei azért kapta ezt a nevet, mert növekedési formája a fenyők ágaira emlékeztet: a közepes zöld, viszonylag durva levelek háromszög alakúak. Az akvárium moha viszonylag lassan növekszik, valamint szép párnákat képez az előtérben lévő lapos köveken.

A karácsony moha egy nagyszerű talajtakaró az előtérben. Ha nem szeretné, hogy a moha szabadon lebegjen az akváriumban, kösse egy lapos sziklához. Ezután rendszeresen vissza kell metszenie a párnákat, hogy nagyon sűrűre nőhessenek.

A mohát az akváriumban lévő gyökérdarabokhoz vagy sziklákhoz is rögzítheti. Ott nagyszerű párnákat alkot, és teljesen eredetien néz ki. Szintén nagyszerű: a karácsony moha egy gyönyörű zöld fa tetejének képét adja. A Vesicularia montagnei szilárdan nő az aljzaton.

A Vesicularia montagnei egy robusztus és igénytelen moha, illetve a legtöbb akváriumbeállításhoz ideális. Nem igényel CO2-t, és még gyenge fényben is jól növekszik. Természetesen az erős fény és a CO2 sem okoz problémát.

A párnák felosztásával könnyedén szaporíthatja a vízi mohát. Ujjaival szétszedheti őket, még olló sem kell hozzá.

A steril csészében lévő karácsony mohát laboratóriumban termesztették, ezért teljesen ártalmatlan az akváriumba ültetve. Csigáktól vagy más kártevőktől, baktériumoktól, algaspóráktól és gombáktól mentes. Mivel a moha növényvédőszer használata nélkül növekszik, közvetlenül alkalmazható az akváriumban - akár garnélarákok által lakott akváriumokban is.

Az Olibetta üzletben közvetlenül is megvásárolhatja az S hosszúságú gyökérre erősített karácsony mohát. Ez a méret 20-25 cm hosszú.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A karácsony moha megkötése meglehetősen időigényes. A moha akkor a legjobb, ha rövid darabokra vágja, majd nejlonfonal segítségével feltekeri a gyökérre vagy a sziklára. Ha ez túl időigényes az Ön számára, egyszerűen használja a JBL ProHaru Rapid Gel ragasztót, és ragassza fel vele a darabokat.

Származás: Ázsia
Nehézségi szint: Normál
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Kiegészítők

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Vesicularia montagnei "Christmas moss" CUP

6 vásárlói vélemény más nyelven

4,4 az 5 csillagból
5 csillag
6 (66%)
4 csillag
1 (11%)
3 csillag
2 (22%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

9 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 6 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Vesicularia montagnei "Christmas moss" CUP" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder