Anubias Taxiphyllum barbieri CUP

Jávai moha

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A nagyon könnyen ápolható Taxiphyllum barbieri Ázsiából származik. A jávai moha mindössze 2-5 cm magasra nő meg, tökéletes az elő- és középső térben lévő gyökereken és köveken, valamint eltűri a lágy és kemény vizet.

Az Ázsiából származó Taxiphyllum barbieri jávai moha közepes zöld színű és meglehetősen finom hajtásokkal rendelkezik. Egy lassan növekvő akváriumi moha, amely idővel szép párnákat képez a gyökereken vagy a köveken. Minél gyakrabban vágja vissza, annál sűrűbbre és rövidebbre nőnek a hajtások.

A jávai mohát nagyszerű talajtakaróként is használhatja az előtérben. Ha nem szeretné egyszerűen az előtérbe helyezni a mohát, mert különben lebegne az akváriumban, akkor a legjobb, ha egy lapos kőhöz köti. Felkötés előtt a mohaszálakat kb. 1-2 cm hosszú darabokra kell vágni. Így már az elején szétágaznak, és azonnal szép, friss zöldnek tűnnek.

A nagyon természetes megjelenésű jávai moha idővel még a gyökérfán vagy az akváriumi sziklákon is növekszik. Az akvárium moha különösen jól mutat egy kis akvárium fán, ahol kizöldítheti vele a fa koronáját.

A Taxiphyllum barbieri robusztus és nagyon könnyen ápolható. Tarthatja lágy vagy kemény vízben, CO2-ellátással vagy anélkül, valamint még gyenge fénynél is szépek és sűrűek lesznek a párnák, a mohának pedig nem okoz gondot a több fény.

A jávai mohát rendkívül könnyű szaporítani, egyszerűen szét kell szedni a párnát.

Itt vásárolhatja meg a jávai mohát, amelyet steril csészében, laboratóriumban termesztettek. Csiga vagy más kártevő nélkül, illetve baktérium-, gomba-, algaspóra mentes. A moha kezeletlen, ezért közvetlenül is használható olyan akváriumokban, ahol érzékeny állatok laknak, például garnélarákok.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A jávai moha kioldozása elég nagy munka. Okosabb megoldás a JBL akváriumhoz alkalmas ProHaru Rapid gyorshatású ragasztó. Ezzel a speciális, akváriumi növényekhez való ragasztóval egyszerűen felragaszthatja a mohát, miután feldaraboltad.

Származás: Ázsia
Nehézségi szint: Normál
Elhelyezés: Előtér
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Kiegészítők
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Taxiphyllum barbieri CUP

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

1 értékelés

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Taxiphyllum barbieri CUP" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder