Anubias Hygrophila polysperma

Akvárium növény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A kevésbé igényes Hygrophila polysperma Délkelet-Ázsiából származik. A 40-60 cm magasra megnövő növény kiválóan alkalmas az akvárium hátterébe, valamint jól tűri a lágytól a keményig terjedő vizet.

A könnyen ápolható Hygrophila polysperma ideális az akvarisztikában kezdők számára, illetve nagyon népszerű. A Délkelet-Ázsiából származó, rendkívül gyorsan növekvő növényt használhatja az algák leküzdésére. Igénytelen és elvonja a tápanyagokat az algáktól.

A robusztus, jól kinéző Hygrophila polysperma meglehetősen magasra növekszik, azonban nagyon jól reagál a visszametszésre. Rendszeres vágással a Hygrophila szuperül elágazik, kompakt és bokros lesz.

Keskeny, ovális levelei élénk, világos zöldek. Sok fény hatására a növény kompaktabbá, és a hajtásvégek bronz-vörös színűvé válnak. A Hygrophila polysperma nem igényel CO2-trágyázást a növekedéshez, de CO2-vel a növények erősebbnek tűnnek és a színek is jobban kibontakoznak.

A Hygrophila polysperma szaporításához csípje le a 10 cm hosszú hajtásvégeket. Szúrja azokat az akvárium kavicsba egymástól kicsit távolabb, hogy egy új csoportot hozzon létre.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Az akváriumban található algák rendkívül bosszantóak, azonban a gyorsan növekvő növényeket fel lehet használni az algák leküzdésére. Ez nagyon fontos, különösen az újonnan telepített akváriumokban. A rendkívül gyorsan fejlődő Hygrophila polysperma tökéletes erre a célra.

Származás: Ázsia
Nehézségi szint: Könnyű
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Hygrophila polysperma

4,0 az 5 csillagból
5 csillag
1 (50%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
1 (50%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Hygrophila polysperma" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder