Anubias Hygrophila corymbosa

Akvárium növény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A kevésbé igényes Hygrophila corymbosa Délkelet-Ázsiából származik. A kb. 30-50 cm magasra megnövő növény kiválóan alkalmas az akvárium hátteréhez, valamint jól tűri a lágytól a keményig terjedő vizet.

Az akvarisztikában nagyon régóta ismert és népszerű Hygrophila corymbosa eredetileg Délkelet-Ázsiából származik. Ez a gyorsan növekvő növény tökéletes az algák leküzdésére, mivel gyors növekedése megfosztja az idegesítő algákat a táplálékforrásuktól.

A robusztus, gyönyörű akvárium növény ideális az akvárium hátteréhez. A Hygrophila corymbosa jól reagál a rendszeres visszametszésre, majd bokros, elágazó hajtásokat bontakoztat ki.

A nagy, széles levelek alakja a cseresznyelevélre emlékeztet. Tisztán zöld színűek, míg a Hygrophila corymbosa szárai kissé vörösesek lehetnek. Filigrán lombozatú vízi növényekkel kombinálva szuperül néz ki, a kontraszt nagyon jó.

A Hygrophila corymbosa nem feltétlenül igényel extra CO2-ellátást, azonban nem káros a számára. A jó tápanyagellátás támogatja a növekedését, a közepes és erős fény pedig elősegíti a Hygrophila corymbosa jó színeit és kompakt növekedését.

Ennek a növénynek a szaporításához egyszerűen szúrja az akvárium talajába a levágott hajtásokat egy kicsit távolabb egymástól.

A Hygrophila corymbosa XL-es változatát online üzletünkben is megvásárolhatja. Ez különösen akkor izgalmas, ha azt szeretné, hogy a tartály azonnal jól nézzen ki, és nem szeretne sokáig várni a növények növekedésére.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Főleg az újonnan telepített akváriumokban nagyon fontos és erősen ajánlott az igénytelen, gyorsan növekvő növények használata a kezdeti fázisban, így az idegesítő algák nem jelennek meg. A Hygrophila corymbosa tökéletes erre.

Származás: Ázsia
Nehézségi szint: Normál
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Hygrophila corymbosa

1 vásárlói vélemény más nyelven

4,5 az 5 csillagból
5 csillag
1 (50%)
4 csillag
1 (50%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 1 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Hygrophila corymbosa" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder