Anubias Hemianthus callitrichoides 'Cuba' CUP

Kubai gyöngyfű

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A valamivel igényesebb és nagyon vonzó Hemianthus callitrichoides 'Cuba' kubai gyöngyfű Dél-Amerikából származik, valamint lassan vagy közepesen gyorsan növekszik. A kubai gyöngyfű a lágytól a keményig terjedő vizet szereti. A kb. 3-5 cm magasra megnövő talajtakaró növény az akvárium előterében érzi jól magát.

A szép világoszöld Hemianthus callitrichoides 'Cuba' kubai gyöngyfű a világ legkisebb szárú növénye. A rövid hajtások a kis, majdnem kerek, világoszöld levelekkel nagyszerű talajtakaróvá teszik az előtérben. A növényesítéshez az adagokat kisebb darabokra oszthatja. Nagyon finom szárai vannak, amelyeket egyenként aligha lehet ültetni anélkül, hogy ne károsítaná azokat.

A növény szaporításához a párnákat könnyedén több részre oszthatja. A legegyszerűbb, ha csipeszt használ a kis részek elültetéséhez.

A nagyon kicsi levelű Hemianthus callitrichoides 'Cuba' kiválóan növekszik lágy és kemény vízben. A jó fejlődéshez és a kompakt növekedéshez feltétlenül szüksége van CO2-ellátásra, illetve közepes és erős fényre. Ezután szépen és alacsonyan növekszik a talaj mentén, valamint a párnák kompaktak maradnak.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Ha a növény rövid gyökerei nem akarnak hozzátapadni az akvárium talajához, akkor vagy egy réteg finomabb port tegyen a talajra (ha földet használ), amelyben a finom gyökerek jobban meg tudnak tapadni, vagy lekötheti egy lapos kis sziklához. A szilárd horgonnyal nyugodtan rögzítheti az akvárium talajához.

Származás: Amerika
Nehézségi szint: Nehéz
Elhelyezés: Előtér
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Hemianthus callitrichoides 'Cuba' CUP

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
4 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

4 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Hemianthus callitrichoides 'Cuba' CUP" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder