Anubias Eleocharis parvula CUP

Akvárium növény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Az Ausztráliából és Új-Zélandról származó, könnyen ápolható Eleocharis parvula a kereskedelemben Eleocharis pusilla néven is ismert. A lágy és a kemény vizet is szereti. A kb. 3-5 cm magasra megnövő pázsitfű tökéletes az akvárium előteréhez.

Az Eleocharis parvula finom, világos zöld szárai ívesen, túlnyúlva növekszenek. A növények csak 3-5 cm magasra nőnek, ezért ideálisak az előtérhez és gyepként egy nano akváriumban.

Az Eleocharis parvula meglehetősen gyorsan szaporodik a hajtásokon keresztül. Ez gyorsan egy igazán szép és sűrű pázsitot eredményez az akvárium előterében. A végek éles ollóval levághatók és újra elültethetők. Ezt a legjobb csipesszel megtenni, mivel a fiatal növények nagyon kicsik.

Az Eleocharis parvula nagyon jól növekszik lágy és közepesen kemény vízben. A CO2-trágyázás nem szükséges, azonban támogatja a jó növekedést. Közepes megvilágítás mellett a növények egy kicsit magasabbra nőnek, erős fényben kompaktak és alacsonyak maradnak. Időnként alaposan ritkítani kell, mert hajlamosak több rétegben növekedni.

A csészéket sterilen és növényvédőszer-mentesen állítják elő a laboratóriumban, így az Eleocharis parvula teljesen algaspóráktól, baktériumoktól és egyéb kórokozóktól mentes. Garantáltan nem tartalmaz semmilyen parazitát és kártevőt.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Ültetés előtt az Eleocharis parvula növényt körülbelül 1-2 cm magasságban vágja le. Átálláskor általában lehullatják finom leveleiket, és a tartályban lévő levelek nagyon idegesítőek. Ha levágja, megkíméli magát attól a fáradságtól, hogy ki kelljen halásznia az elhalt szárakat.

Származás: Ausztrália és Új-Zéland
Nehézségi szint: Könnyű
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Eleocharis parvula CUP

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
4 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

4 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Eleocharis parvula CUP" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder