Anubias Cryptocoryne parva CUP

Törpe vízikehely

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A viszonylag könnyen ápolható Cryptocoryne parva törpe vízkehelyként is ismert. Ez a legkisebb Cryptocoryne Délkelet-Ázsiából származik, illetve eltűri a lágy és kemény vizet. A kb. 3-7 cm-es gyepképző rozetta növény tökéletes az akvárium előteréhez.

A zöld törpe vízikehely kicsi, hosszúkás levelei nagyon lassan növekszenek. A Cryptocoryne parva Délkelet-Ázsiából származik és mindössze 3-7 cm magas, így a legkisebb Cryptocoryne az akvarisztikában.

A törpe vízikehely ideális az előtérhez, gyepet ültethet anélkül, hogy a növény átvenné az uralmat az akvárium felett. A törpe vízikehely fellazítja a gyepet, valamint gyepként is használható.

A Cryptocoryne parva egy kis rozetta növény. A CO2 és a tápanyagok kicsit meggyorsítják a lassú növekedésüket. A közepesen erős fény jó, gyenge fénynél a törpe vízikehely kicsit magasabbra nő. Az előtérben lévő akvárium növény lágy és kemény vízben is jól bírja.

A Cryptocoryne parva hajtásokkal termeszthető. Válassza le és helyezze el őket, nagyon egyszerű. Az egyetlen kihívás a várakozás a növény növekedésére.

Ezt a Cryptocoryne parva növényt steril körülmények között termesztik egy csészében a laboratóriumban. Kártevőktől, algáktól, baktériumoktól, gombáktól teljesen mentesek. A törpe vízikehely akár közvetlenül a csészéből is alkalmazható a garnélarákok által lakott akváriumokban anélkül, hogy negatív következményektől kellene tartania.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A Cryptocoryne parva gyepnövényként használható az előtérben. Lassan növekszik, azonban idővel beborítja az előteret, és nagyszerű pázsitot alkot.

Származás: Ázsia
Nehézségi szint: Könnyű
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Kiegészítők
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Cryptocoryne parva CUP

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
3 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

3 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Cryptocoryne parva CUP" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder