Anubias Cryptocoryne beckettii viridifolia

Akvárium növény

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

A Cryptocoryne beckettii 'viridifolia' ( viridifolia = zöld levelű), amely viszonylag könnyen ápolható, valamint a kereskedelemben Beckett vízikehelyként is kapható, eredetileg Srí Lankáról származik, illetve eltűri a lágy és kemény vizet. A 15-20 cm magas, rozetta növény tökéletes az akvárium elő- és középső teréhez.

A 15-20 cm hosszú Cryptocoryne világos zöld levelei a vöröses barna, keskeny levélszárhoz kapcsolódnak. Így tökéletes az akvárium előteréhez, ahol fellazítja a pázsitot, és akár gyepként is használható.

A Cryptocoryne beckettii 'viridifolia' növényt először az Anubias cég vezette be a kereskedelmi forgalomba. Növekedési szokását tekintve egy rozetta növény. A CO2- és a jó tápanyagellátásnak köszönhetően közepesen erős megvilágítás mellett kicsit gyorsabban növekszik, mint a Low-Tech-akváriumokban, valamint jól érzi magát lágy és közepesen kemény vízben. Mivel tápanyagait a gyökereken keresztül is képes felvenni, az ültetés után azonnal, majd rendszeres időközönként gyökértrágyával kell ellátni.

A Cryptocoryne beckettii 'viridifolia' a rozettán lévő leánynövényekkel szaporodik. Csak vágja le és ültesse el, kész. Nem nehéz, de mivel a növény lassan növekszik, türelemre van szükség.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A 30 cm-es Aquarebell csipesz segítségével könnyedén elültetheti a Cryptocoryne beckettii 'viridifolia' növényt a talajban!

Származás: Ázsia
Nehézségi szint: Könnyű
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Alkatrészek

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Cryptocoryne beckettii viridifolia

4,5 az 5 csillagból
5 csillag
1 (50%)
4 csillag
1 (50%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Cryptocoryne beckettii viridifolia" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder