Anubias Alternanthera reineckii 'variegated'

Kis, rózsaszín papagájvirág

KiárusítvaA termék már nem elérhető üzletünkben

Leírás

Az Alternanthera reineckii 'variegated' Dél-Amerikából származik, kevésbé igényes, tarka színű. A kb. 40 cm magasra megnövő növény kiválóan alkalmas a középső tértől a háttérig, illetve jól tűri a lágy és kemény vizet.

Az Alternanthera reineckii 'variegated' a Dél-Amerikából származó Alternanthera reineckii növény termesztett formája. Ez az akvárium növény meglehetősen robusztus és nem túl igényes. Ideális az akváriumba a középső- és háttérhez. Közepesen gyorsan növekszik, valamint nagyon jól reagál a visszametszésre. Rendszeres vágással a tarka papagájvirág szép bokorrá fejlődik.

Az élénk levelek felső felülete olívabarna, a levélereket élénklila szín öleli körbe. A hajtás sötét rózsaszín. A levél erei élénk rózsaszínűek az alsó oldalon. Ennek a papagájvirágnak a szára is élénk rózsaszíntől a liláig terjed.

A növény sokkal szebben és jobban növekszik CO2-vel, azonban CO2-hozzáadás nélkül is termeszthető. Az Alternanthera reineckii 'variegated' növény intenzív színének előfeltétele a jó tápanyagellátás és a közepes és erős fény.

Ezt a papagájvirágot nagyon könnyen szaporíthatja. Egy kb. 10 cm hosszú hajtást vágjon le és egyszerűen szúrja a földbe. Egy teljesen új növény nő ki belőle.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
Az Alternanthera reineckii 'variegated' kissé igényesebb fajta, de élénk, intenzív színei megéri a fáradságot. A növény csak egy fantasztikus megjelenésű színfolt az akváriumban. Az Alternanthera reineckii 'variegated' jól illeszkedik a nano tartályok hátteréhez.

Származás: Amerika
Nehézségi szint: Normál
Márka: Anubias
Információk növényeinkről
Kiegészítők
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Anubias Alternanthera reineckii 'variegated'

2 vásárlói vélemény más nyelven

4,4 az 5 csillagból
5 csillag
7 (77%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
1 (11%)
2 csillag
1 (11%)
1 csillag
0 (0%)

9 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Vásárlók, akik "Alternanthera reineckii 'variegated'" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder