Tetra NitratMinus

Vízkondicionáló

4.080 Ft

(16.320 Ft / l, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 250 ml

Kiszállítás június 12., hétfő-ig, amennyiben ma 10:00-ig rendel.

raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítási és visszaküldési információk

Tulajdonságok és előnyök

  • A nitráttartalom tartós csökkentéséhez és a biocidmentes algavédelemhez
  • Tisztán biológiai nitrátcsökkentés és ezáltal a vízminőség hosszú távú javítása
  • Az algák növekedése jelentősen korlátozott, mivel az algákat megfosztják a fő táplálékforrásuktól
  • A nitrátérték tartós csökkentése 40-50 mg/l alá
  • Könnyű utóadagolás
  • Könnyű adagolás folyékony formájának köszönhetően
  • Édes- és tengervízhez

Cikkszám: TET-147737, Tartalom: 250 ml, EAN: 4004218147737

Leírás

A Tetra NitrateMinust édes- és tengervizes akváriumok nitrátszintjének tartós csökkentésére és biocidmentes algavédekezésre használják.

A szűrőrendszer a vizet nem csak mechanikusan tisztítja. Az ammónia nitráttá alakításához speciális baktériumokra van szükség, amelyek egy megfelelően méretezett szűrőrendszerben bőven találnak helyet. A Tetra SafeStart használatával az akvarista optimális feltételeket teremthet a jó bioaktivitáshoz az akváriumban. Tudományosan megcáfolták azt a széles körben elterjedt véleményt, hogy a Nitrobacter csoportba tartozó baktériumok főként nitrifikáló baktériumokként működnek az akváriumban. A halakra is nagyon káros ammóniát a Nitrospira és Nitrosomonas nemzetséghez tartozó baktériumok bontják le. A mikrobiológia legújabb eredményei végül a SafeStart termékfejlesztéséhez vezettek, melyben a Tetra Bactozym optimális feltételeket biztosít ezen fontos baktériumok megtelepedéséhez. Minden felületet egy baktériumot elősegítő biofilmmel borít be, amelyen nitrifikáló baktériumok fejlődhetnek ki. A Tetra Biocoryn kiegészíti ezeket a termékeket.

A Tetra NitrateMinus folyékony formában tartósan csökkenti a nitrátszintet és biocidmentes algák elleni védelmet nyújt. A Tetra NitrateMinus tisztán biológiai nitrátcsökkentésre és ezáltal a vízminőség hosszú távú javítására szolgál. Az algák növekedése jelentősen korlátozott, mivel megfosztja az algákat a fő táplálékforrásuktól. Az akvárium körülményeitől függően tartós nitrátcsökkentés érhető el 40-50 mg/l akváriumvízzel. Folyékony formájának köszönhetően a Tetra NitrateMinus könnyebben adagolható és könnyebben utántölthető.

Alkalmazás:
Használat előtt jól rázza fel. Hetente adjon 2,5 ml terméket 10 l akváriumvízhez. A látható hatóanyag-szemcsék eloszlanak az akváriumban, és lassan lesüllyednek a talajra. A Tetra NitrateMinus teljesen ártalmatlan az akvárium lakóira és a növényekre. A nitrát érték (NO3) ellenőrzésére az akváriumban pl. a Tetra Test 6in1 vagy a Tetra Test NO3- használható. A Tetra NitrateMinus terméket akkor kell használni, ha a nitrátszint túl magas.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra NitrateMinus segítségével az akvárium nitráttartalma gyorsan és egyszerűen beállítható, így védekezve az algák ellen, és megakadályozva azok növekedését.

Márka: Tetra

Tetra NitratMinus Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetra NitratMinus

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
5 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

5 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "NitratMinus" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: