JBL FilterBoost

Optimalizálja a szűrő futásteljesítményét

1.630 Ft

(65.200 Ft / kg, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 25 g

Kiszállítás június 12., hétfő-ig, amennyiben ma 10:00-ig rendel.

raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítási és visszaküldési információk

Tulajdonságok és előnyök

  • Optimalizálja a szűrő teljesítményét
  • A szűrőt ritkábban kell tisztítani
  • Meghosszabbítja a szűrők tisztítási intervallumát

Cikkszám: JBL-2518500, Tartalom: 25 g, EAN: 4014162251855

Leírás

A JBL FilterBoost speciálisan tenyésztett baktériumok ásványi granulátumon, mint hordozóanyagon. Ezek optimalizálják a szűrő teljesítményét, illetve meghosszabbítják a szűrők tisztítási intervallumát édes- és tengervizes akváriumokban. A JBL FilterBoost új telepítések, vízcserék és halmegbetegedések esetén is alkalmazható. Folyékony, élő tisztítóbaktériumok új és megtisztított szűrők aktiválásához.

A speciális, tiszta baktériumkultúrák biztosítják az aktív iszap lebontását a szűrőben. Ez megakadályozza, hogy a szűrőanyag eltömődjön az iszaptól és más organikus lerakódásoktól, valamint meghosszabbítja a tisztítási intervallumokat és az élettartamot. A baktériumok által aktivált granulátum 5-6 literes szűrőtérfogathoz elegendő, és a belső vagy külső szűrő előszűrőjébe vagy a belső és külső szűrő szűrőanyagának első részébe kerül.

A JBL FilterBoost aktiválja a megtisztított szűrőket, valamint a szűrőket gyógyszerhasználat után. Tiszta vizet, illetve az ammónium/ammónia és a nitrit gyors lebontását biztosítja. Ez a baktériumindító rendkívül aktív, jótékony élő baktériumokat tartalmaz, amelyek gyorsan semlegesítik a szennyező anyagokat, halürüléket és egyéb hulladékokat, valamint lassítják a szűrő feliszapolódását. Az akvárium stabil egyensúlya jelentősen hozzájárul az ápolt halak egészségéhez, és különösen az érzékeny akváriumlakók profitálnak az alacsonyabb ingadozásból. A JBL FilterStart csökkenti a váltakozó vízparaméterek miatti halveszteséget és a biotópnak megfelelő környezetet teremt.

A vízkondicionálót mindig egy órával a bakteriális indítószerek használata előtt kell bevetni.

Alkalmazás
Minden többrétegű szűrőszerkezetű szűrőhöz használható. Habpatronokkal ellátott belső szűrőkre nem vonatkozik. A szükséges mennyiségű JBL FilterBoost granulátumot egyenletesen ossza el 2-3 réteg szűrőanyag között, a lehető legközelebb a szűrő vízbemenetéhez. A szűrő tisztításakor töltse fel új granulátummal.

Szakértőnk, Oliver Knott ajánlása:
A JBL FilterBoost lelassítja a szűrő iszapolódását, így jelentősen meghosszabbítja a tisztítási intervallumokat és az élettartamot.

Márka: JBL

JBL FilterBoost Kérdések és Válaszok

Specifikus válaszok olyan ügyfelektől, akik már megvásárolták ezt a terméket.

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: JBL FilterBoost

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
2 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

2 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

    Vásárlók, akik "FilterBoost" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még: