Tetra SafeStart, 250ml

Vízkondicionáló

11.290 Ft

(45.160 Ft / l, 27% ÁFÁ-val - Szállítási díjak)

tartalom: 250ml

Kiszállítás április 16., kedd-ig, amennyiben hétfő 00:00-ig rendel.

raktáron

Magyarország: Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft-tól.
Szállítás és kézbesítés - További információk

Tulajdonságok és előnyök

 • Speciálisan tenyésztett, élő nitrifikáló baktériumokat tartalmaz, amelyek bizonyítottan csökkentik a mérgező ammónia és nitrit mennyiségét az akváriumban
 • 12 hónap szavatossági idő hűtés nélkül, 20-30°C közötti hőmérsékleten
 • Új akvárium telepítésekor, valamint gyógyszeres kezelés és minden vízcsere után használható
 • Ideális a Tetra AquaSafe termékkel kombinálva, amely támogatja a baktériumok megtelepedését

Cikkszám: TET-175655, Tartalom: 250 ml, EAN: 4004218175655

Leírás

A Tetra SafeStart egy édesvízi akváriumi vízkondicionáló, amely azonnal aktiválja az akváriumot, és biológiailag aktív élőhelyet hoz létre a biztonságos akváriumkezdéshez.

A szűrőrendszer a vizet nem csak mechanikusan tisztítja. Az ammónia nitráttá alakításához speciális baktériumokra van szükség, amelyek egy megfelelően méretezett szűrőrendszerben bőven találnak helyet. A Tetra SafeStart használatával az akvarista optimális feltételeket teremthet a jó bioaktivitáshoz az akváriumban. Tudományosan megcáfolták azt a széles körben elterjedt véleményt, hogy a Nitrobacter csoportba tartozó baktériumok főként nitrifikáló baktériumokként működnek az akváriumban. A halakra is nagyon káros ammóniát a Nitrospira és Nitrosomonas nemzetséghez tartozó baktériumok bontják le. A mikrobiológia legújabb eredményei végül a SafeStart termékfejlesztéséhez vezettek

Ha az akváriumvizet nem biológiailag szűri, akkor a fehérje lebontása során keletkező ammónium mérgező ammóniává, tovább pedig nitritté alakul, ami káros a halakra. A SafeStart élő, speciálisan tenyésztett baktériumai biztosítják az ammónia és nitrit biztonságos lebontását, így támogatva az akváriumban kimutathatóan egészséges bioaktivitást. Az ammóniatartalom akár 14-szeresével, a nitrittartalom pedig akár 10-szeresével csökkenthető. A Tetra Safe Start ideális a Tetra AquaSafe termékkel kombinálva, amely támogatja a baktériumok megtelepedését.

Adagolás:

Használat előtt jól rázza fel.
1. A csapvizet AquaSafe termékkel kezelje. 2. Adjon 5 ml SafeStart terméket 6 l akváriumvízhez. Javasolt vízhőmérséklet: 20°C. 3. Mérsékelt mennyiségű halat telepítsen - további információt kérjen a kisállatkereskedésben. 4. Korlátozott mennyiségben etesse a halakat az első 2 hétben.

Oliver Knott ajánlása:

A Tetra SafeStart azonnal optimalizálja az akvárium indítását, és olyan biológiai élőhelyet hoz létre, amelyben minden hal a kezdetektől fogva jól érzi magát!

Márka: Tetra
Termékvideó:

Vásárlói vélemények

Vásárlói vélemény magyar nyelven: Tetra SafeStart

2 vásárlói vélemény más nyelven

5,0 az 5 csillagból
5 csillag
5 (100%)
4 csillag
0 (0%)
3 csillag
0 (0%)
2 csillag
0 (0%)
1 csillag
0 (0%)

5 értékelés

Még nincs vásárlói vélemény magyar nyelven, de van 2 vásárlói vélemény más nyelven.


Hasonló termékek:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Vásárlók, akik "SafeStart" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder